ZAMEL - no to zaczynamy :)
-
slawek
ROW-02 - 249,90
SRW-01,SLW-01 - 179,90
PNW-01 chyba 119,90
SRW-01,SLW-01 - 179,90
PNW-01 chyba 119,90
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Z tego co już się dowiedziałem to nie były ceny oficjalne tylko wrzucone tak na oko przez osobę, która przygotowuje strony produktowe w Zamel-u, ale to już @Ernest powinien się do tego odnieść.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Ernest
Hej,
Przepraszam wszystkich za zamieszanie ale rzeczywiście wychwyciliście przez moment próbną publikację produktów na stronie. Ceny, które się pojawiły to był tylko test kolegi zajmującego się stroną - i na pewno nie będą takie wysokie. Ceny, które prezentujemy na stronie są cenami cennikowymi - tzn nasi odbiorcy (hurtownie, sklepy, sieciówki itp.: ) kupują produkty z rabatem. W tym tygodniu dział handlowy przygotowuje się do publikacji cennika w związku z tym aktualne ceny znajdą się również w sklepie. Dla forumowiczów, jeżeli tylko będziecie zainteresowani, przygotujemy kod rabatowy - pozwalający na zakup w atrakcyjnych cenach - proszę o info na priv.
Przepraszam wszystkich za zamieszanie ale rzeczywiście wychwyciliście przez moment próbną publikację produktów na stronie. Ceny, które się pojawiły to był tylko test kolegi zajmującego się stroną - i na pewno nie będą takie wysokie. Ceny, które prezentujemy na stronie są cenami cennikowymi - tzn nasi odbiorcy (hurtownie, sklepy, sieciówki itp.: ) kupują produkty z rabatem. W tym tygodniu dział handlowy przygotowuje się do publikacji cennika w związku z tym aktualne ceny znajdą się również w sklepie. Dla forumowiczów, jeżeli tylko będziecie zainteresowani, przygotujemy kod rabatowy - pozwalający na zakup w atrakcyjnych cenach - proszę o info na priv.
Coś nie mogę dodać ROW-02 do koszyka. Czy moduły są już dostępne w sprzedaży czy tylko można poczytać o nich opisy?
BTW. Będę wdzięczny jeżeli wyślesz mi kod zniżkowy na priv
BTW. Będę wdzięczny jeżeli wyślesz mi kod zniżkowy na priv
Supla
Open HAB - https://github.com/magx2/openhab-supla
-
Sibikk
@Ernest a jak idą prace nad SRW03 
-
daro
Wiadomo kiedy ruszy sprzedaż SRW-01 w Waszym sklepie? Ciagle nie można dodać do koszykaErnest wrote: Mon Nov 06, 2017 6:30 am Dla forumowiczów, jeżeli tylko będziecie zainteresowani, przygotujemy kod rabatowy - pozwalający na zakup w atrakcyjnych cenach - proszę o info na priv.
Lub kiedy będą dostępne w Castoramie?