Nie mogę znaleźć podobnego wątku więc zaczynam nowy.
Czy jest techniczna możliwość podłączenia się do otwartych sieci, w których otwiera się strona z regulaminem, następnie trzeba go zaakceptować, lub się jakoś zalogować?
Pozdrawiam serdecznie
Otwarte sieci, akceptacja regulaminu
-
local
Jeśli byłaby to akceptacja jednorazowe dla danego adresu MAC to można by podłączyć urządzenia pośrednio.
Przy konieczności akceptacji co pewien czas to nie miało by sensu.
Można coś więcej wiedzieć ?
Przy konieczności akceptacji co pewien czas to nie miało by sensu.
Można coś więcej wiedzieć ?
4xShelly 1, Shelly 1L, 2xShelly 2.5, Sonoff T3, 2xSonoff Basic R2, 4xNeo 16A
-
Gitman
Chejka
widzę jest pytanie o sieć więc się dołączę.
Czy jest możliwe do zrobienia tak aby moduł miał wpisane dwie sieci i łączył się automatycznie do tej w której zasięgu akurat jest, dodam że dwie sieci się nie nakładają a moduł w którym chciałbym to mieć jest mobilny
Czy jest możliwe do zrobienia tak aby moduł miał wpisane dwie sieci i łączył się automatycznie do tej w której zasięgu akurat jest, dodam że dwie sieci się nie nakładają a moduł w którym chciałbym to mieć jest mobilny
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Na dzień dzisiejszy nie jest mi znane takie rozwiązanie w modułach Supli oraz w GG. Ale była już na ten temat dyskusja i temat moim zdaniem wart jest przemyślenia.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
Gitman
właśnie wydawało mi się że gdzieś podobny temat się przewinął ale znaleźć nie mogłem
Cały czas się nie mogę na tym forum przyzwyczaić że tematy w których biorę udział nie dodają się do obserwowanych z automatu tylko trzeba ręcznie zaznaczyć.
Cały czas się nie mogę na tym forum przyzwyczaić że tematy w których biorę udział nie dodają się do obserwowanych z automatu tylko trzeba ręcznie zaznaczyć.