Logika

Awatar użytkownika
byniom
Posty: 429
Rejestracja: sob sty 07, 2017 1:17 pm

pt lis 17, 2017 11:22 am

Czy jest w planach tak jak teraz termostat to sterowanie logiką ? np. włączając przyciskiem jeden moduł poprzez logikę włączę inny oddalony i po sieci ?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8869
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt lis 17, 2017 11:38 am

Jest
Awatar użytkownika
byniom
Posty: 429
Rejestracja: sob sty 07, 2017 1:17 pm

pt lis 17, 2017 12:13 pm

Czy będzie to też na raspberry?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8869
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt lis 17, 2017 12:15 pm

Tak
Awatar użytkownika
byniom
Posty: 429
Rejestracja: sob sty 07, 2017 1:17 pm

pt lis 17, 2017 12:34 pm

Jeszcze w tym roku czy już raczej przyszły ? :)
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8869
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt lis 17, 2017 12:35 pm

Okaże się ;)
Awatar użytkownika
byniom
Posty: 429
Rejestracja: sob sty 07, 2017 1:17 pm

pt lis 17, 2017 12:43 pm

Dzięki za informację :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty użytkowników”