Sonoff dual R3 lite
-
rumpelek
Koledzy, co zrobiłem źle? Mam dwie sztuki sterownika z zamela i działa tak, że oprócz aplikacji mogę raz kliknąć przyciskiem np. w dół i roleta się zamyka - nie muszę trzymać. Kupiłem sonoff dual R3 lite i wgrałem GG ale nie działa tak jak zamel
co zrobiłem źle?
-
rumpelek
Tak, zaznaczyłem rolety. w załączeniu plik wsadu jaki wygenerowało GG.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
kolwiczkrzysztof
odświeżę temat, kolego poradziłeś sobie jakoś z tym problemem? mam zamiar 4 sonoffy zamontować i przerobić na suplę. Jednak delikatnie korzystniej cenowo będzie to wyglądać. Udało się prawidłowo uruchomić?
-
rumpelek
niestety... staram się korzystac z aplikacji...
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Coś masz źle. Rolety na GG działają bezbłędnie. Masz zaznaczone rolety w GG?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
YoMan
-
Jacekratownik
Witam serdecznie. To mój pierwszy post a zatem witam podwojnie. Mianowicie mam ten sam proble, który opisywany jest wyżej. Brak reakcji na klawisze włącznik. Na S1 i 2 jest faza L. Po odpieciu zasilania i sprawdzeniu miernikiem pomiedzz s1 i s2 a faza L brak przejścia. Co jest nie tak? Wgrana supla-rolety 1, przekaźniki i przyciski. Poustawiane tak jak na forum napisano,a nie działa. Pomocy