Co do uwag to trochę ucina ikonki w podglądzie
I coś ilość ikonek publicznych się zmienia tj. ubywa bo w drugą strone to nikogo by nie dziwiło, było 89 a za chwilę 72
możesz podrzucić, jeżeli nie jest ich "setki" to przerobięmmiikk wrote: Tue Mar 21, 2023 9:11 am Świetny serwis.
Mam kilka robionych przez siebie ikonek w paincie ale ani nie maja rozmiaru zalecanego a automatyczne przeskalowanie powoduje ze robi się brzydka, ani nie ma przezroczystości jako ze na jestem grafikiem i robiłem je w paincie, żadne zaawansowane funkcje graficzne nie sa dla mnie. Ja z ikonek korzystam bez problemu ale jak by komuś się chciało je dostosować do wymogów to chętnie udostępnię.
są pod tym linkiemYoMan wrote: Tue Mar 21, 2023 9:14 ammożesz podrzucić, jeżeli nie jest ich "setki" to przerobięmmiikk wrote: Tue Mar 21, 2023 9:11 am Świetny serwis.
Mam kilka robionych przez siebie ikonek w paincie ale ani nie maja rozmiaru zalecanego a automatyczne przeskalowanie powoduje ze robi się brzydka, ani nie ma przezroczystości jako ze na jestem grafikiem i robiłem je w paincie, żadne zaawansowane funkcje graficzne nie sa dla mnie. Ja z ikonek korzystam bez problemu ale jak by komuś się chciało je dostosować do wymogów to chętnie udostępnię.![]()

Code: Select all
15 ;;; Nginx WEB
chain=dstnat action=dst-nat to-addresses=192.168.1.120 to-ports=443 protocol=tcp dst-address=xxxxxxxxxxxx src-address-list=WAN Allow
dst-port=443 log=yes log-prefix="nginx"