Witam ponownie.
Mam podłączony sterownik SBW-02 do bramy NICE ROAD 400, mam skonfigurowane sterowanie głosowe, wszystko działa, ale jest jeden mały problem, brakuje mi kontroli położenia bramy, nie mogę nigdzie znaleść czy można to zrobić beż użycia kontaktronu (np. Satel B-3) czy jest opcja w sterowniku bramy. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
SBW-02 NICE ROAD 400 położenie bramy.
-
ArtJem
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Ta centrala nie ma wyjścia OGI. Możesz spróbować sprawdzić jak zachowuje się wyjście Flash w zależności do tego czy brama jest zamknięta czy otwarta ale raczej pozostanie Ci kontaktron. Sterowanie głosowe poprawnie działa tylko gdy ma poprawnie podłączony czujnik otwarcia.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
ArtJem
Dziękuje.. Hmm.. teraz już wiem czemu te błędy w sterowaniu głosowym, czyli kupuje kontaktron i działam, mogę prosić jakiś schemat podłączenia SBW-02 z kontaktronem..
-
ArtJem
..zainstalowałem dziś kontaktron, super, teraz aplikacja wskazuje położenie bramy co wpływa na prawidłowe funkcjonowanie komend gołosowych, dziękuje za pomoc.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.