v23.04 - zapraszamy do testów
-
Albert
Nie da się przenosić scen góra dół. Przy próbie pojawiają się jakies dodatkowe jakby sceny i wszystko się tnie
-
elhenio
Cześć, u mnie wszystko zainstalowało od kliknięcia. Aplikacja działa poprawnie.
Brak tylko scen, zakładka jest, ale pusta. Sceny mam dwie. Dodałem "świeżą" na próbę i też nie ma nic.
Brak tylko scen, zakładka jest, ale pusta. Sceny mam dwie. Dodałem "świeżą" na próbę i też nie ma nic.
- Kanały poprawnie
- Grupy poprawnie
- Sceny puste
Pozdrawiam
elhenio
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
elhenio
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Mógłbym prosić o kilka dodatkowych informacji:Albert wrote: Tue Apr 18, 2023 6:34 pm Nie da się przenosić scen góra dół. Przy próbie pojawiają się jakies dodatkowe jakby sceny i wszystko się tnie
- Jak dużo tych scen?
- Jak dużo lokalizacji?
- Wersja iOS?
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Usuń profil i dodaj na nowo. Daj znać czy to rozwiązało problem.elhenio wrote: Tue Apr 18, 2023 7:58 pm Cześć, u mnie wszystko zainstalowało od kliknięcia. Aplikacja działa poprawnie.
- Kanały poprawnie
- Grupy poprawnie
- Sceny puste
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
mipolansk
Czy w aplikacji było tylko jedno konto przed zainstalowaniem nowej wersji, czy może więcej?elhenio wrote: Tue Apr 18, 2023 7:58 pm Cześć, u mnie wszystko zainstalowało od kliknięcia. Aplikacja działa poprawnie.
- Kanały poprawnie
- Grupy poprawnie
- Sceny puste
-
pzygmunt
Możesz nagrać jakiś filmik ?Albert wrote: Tue Apr 18, 2023 6:34 pm Nie da się przenosić scen góra dół. Przy próbie pojawiają się jakies dodatkowe jakby sceny i wszystko się tnie
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Powitać twórcę
Ten problem występuje głównie przy ,,chwytaniu,, danej sceny do przesunięcia , normalnie to powinno się ja ,,złapać” i przesunąć, ale w przypadku scen gdy ją się ,,złapie” to powiela się ona. (Czyli zostaje w tym miejscu w którym była a druga jest pływająca pod palcem).
Jeśli z opisu nie dojdziesz o co chodzi mogę podesłać filmik.
P.S filmik , problem występuje tylko w scenach, jak widać w grupach wszystko OK.
https://youtube.com/shorts/7rcrmcDw-T4?feature=share
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Informacyjnie. U mnie 3 konta w aplikacji, na wszystkich 3 sceny poprawnie wczytane.mipolansk wrote: Tue Apr 18, 2023 8:10 pmCzy w aplikacji było tylko jedno konto przed zainstalowaniem nowej wersji, czy może więcej?elhenio wrote: Tue Apr 18, 2023 7:58 pm Cześć, u mnie wszystko zainstalowało od kliknięcia. Aplikacja działa poprawnie.
- Kanały poprawnie
- Grupy poprawnie
- Sceny puste
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
mipolansk
Miło mi i witam równieżrobertklepacki94 wrote: Tue Apr 18, 2023 8:13 pm
Powitać twórcęu mnie iOS 16.3.1 iPhone 12. (4 sceny, 6 lokalizacji ale na drugim koncie 8 scen i 18 lokalizacji jest tak samo)
Ten problem występuje głównie przy ,,chwytaniu,, danej sceny do przesunięcia , normalnie to powinno się ja ,,złapać” i przesunąć, ale w przypadku scen gdy ją się ,,złapie” to powiela się ona. (Czyli zostaje w tym miejscu w którym była a druga jest pływająca pod palcem).
Jeśli z opisu nie dojdziesz o co chodzi mogę podesłać filmik.
P.S filmik , problem występuje tylko w scenach, jak widać w grupach wszystko OK.
https://youtube.com/shorts/7rcrmcDw-T4?feature=share
Staram się jak mogę powtórzyć te ruchy, ale na urządzeniu jak i symulatorze nie mogę doprowadzić do podobnej sytuacji. Jak wyjadę poza lokalizacje, to wtedy pojawia się ten element, aby odtworzyć układ elementów w lokalizacji, ale jak tylko wrócę do lokalizacji to on znika.
-- edit
Mam, udało się to odtworzyć, poprawimy
-
pzygmunt
Ile masz grup na liście i ile urządzeń w tych grupach ?kurus wrote: Tue Apr 18, 2023 7:56 am Po każdym ponownym uruchomieniu aplikacji zakładka grupy bardzo wolno się wczytuje.