Sonoff R2 mini -problem z wyzwalaczami akcji

Łukasz Tomala

Witajcie, na wstępie zaznaczam, że dopiero zaczynam przygodę z Supla, proszę więc o wyrozumiałość.

Zakupiłem przekaźnik Sonoff R2 mini, wgrane oprogramowanie GG v.5.8.24. Problem polega na tym, że w supla scripts nie jest on widoczny. Nie mogę ustawić publikacji do integracji, ponieważ opcja wyzwalacze akcji w ogóle się nie wyświetla. Mam również 2x sonoff basic i oba posiadają tą opcję a integracje śmigają bezproblemowo.

Bardzo proszę o pomoc i podpowiedź co może być przyczyną - sprzedający twierdzi, że w tym przekaźniku wyzwalacze akcji powinny być dostępne.

Z góry dziękuję.
ŁT.
djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

W cloud wejdź w urządzenie i wyświetli się poniżej kanał na tym urządzeniu i w kafelku tego kanału w lewym dolnym rogu powinien być symbol jak poniżej
wyzwalacz.png
Jeśli tego nie ma tzn że na danym kanale nie ma wyzwalczy
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Łukasz Tomala

Bardzo dziękuję za odp. Wynika z tego, że nie ma wyzwalacza. Czy może to być kwestia firmware czy też ten typ przekaźnika po prostu nie posiada takiej funkcji?
Gitman

Wygeneruj i wygraj nowy firmware z zaznaczonymi wyzwalaczaczami akcji i będzie działać.

Return to “Pomoc”