Udostępnianie urządzeń i lokalizacji
-
aberezinski
Dzień dobry, potrzebuję pomocy: jak udzielić odrębnemu użytkownikowi logującemu się na stronę https://svr47.supla.org/ dostępu do poszczególnych moich urządzeń i lokalizacji? Nie pytam o dostęp poprzez aplikację smartfona, to mam za sobą, działa. Chodzi o dostęp poprzez stronę https://svr47.supla.org/ w przeglądarce umożliwiający ściąganie plików csv dot. monitorów energii mew-01.
Andrzej Bereziński
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Ale chyba w ten sposób nie ma dostępu do historii MEW?pzygmunt wrote: Fri Apr 21, 2023 8:55 am Możesz udostępnić linki bezpośrednio z uprawnieniami tylko do odczytu.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
aberezinski
Sprawdzę i poinformuję ale proszę o wskazówkę jak "udostępnić link z uprawnieniami do odczytu"?Ale chyba w ten sposób nie ma dostępu do historii MEW?
Andrzej Bereziński
-
aberezinski
Link bezpośredni nie załatwia sprawy.
Problem do rozwiązania jest następujący: potrzebny jest dostęp do historii MEW dla niezależnego użytkownika. Czy jest rozwiązanie?
Problem do rozwiązania jest następujący: potrzebny jest dostęp do historii MEW dla niezależnego użytkownika. Czy jest rozwiązanie?
Andrzej Bereziński
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Nie ma możliwości selektywnego nadania uprawnień do cloud-a. Jedyny sposób to zbudowanie własnej aplikacji, która przez API zaciągnie dane do własnej bazy i udostępni te dane wybranej osobie.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
aberezinski
API jest ogólnodostępne? Gdzie znajdę dokuemntację?
Andrzej Bereziński