Niestety nic to nie daje. Wiem z doświadczeniaDuch__ wrote: Fri Apr 21, 2023 11:36 am Ja bym pomierzył sobie nim ogrzewanie CWU w domu. Wiedziałbym jakie rachunki pochłania moja kąpiel w porównaniu do żony. Gadzina mimo upomnień czasami nie daje za wygraną, a tak czarno na białym.![]()
ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW LEW-02 :)
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Ja bym sobie załzył opomiarowanie na mój warsztat
akurat instalacja jednofazowa. Ale jak bedzie duża kolejka to zastawiam pierszeństwo tym co moją w mieszkaniach inastalację jedno fazową i chcą go użyć jako głowny smartpodlicznik, tak jak to uczyni mój imiennik
No chyyybaaa że na tą ostatnią sztukę nie będzie chętnych
No chyyybaaa że na tą ostatnią sztukę nie będzie chętnych
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
marko150
Ja również zgłaszam się do testowania. Obwody mam 1 fazowe. Obciążenia do 30A dochodzą u mnie więc jestem ciekaw jak sobie to poradzi. I do tego jeszcze PV, zobaczymy czy na pewno jest u mnie autokonsumpcja. Czy może jednak coś do sieci pcham.
-
Kamus81
Witam chętnie przygarnę do testów w swojej instalacji jednofazowej w bloku będę wiedział ile w końcu wydaje pieniążków na grzanie klima w zimę i chłodzenie latem. Wynikami z testów chętnie podzielę się.
-
tsopel
Dzień dobry,
Jako wierny użytkownik Supli w "inteligentnym domu" na bazie produktów Zamel / Supla chętnie przetestuję jego możliwości przy kontroli zużycia prądu w klimatyzacji (jednostka zew. + 4 wew.) już robię miejsce w rozdzielnicy (zamienię zaznaczone liczniki
)
Jako wierny użytkownik Supli w "inteligentnym domu" na bazie produktów Zamel / Supla chętnie przetestuję jego możliwości przy kontroli zużycia prądu w klimatyzacji (jednostka zew. + 4 wew.) już robię miejsce w rozdzielnicy (zamienię zaznaczone liczniki
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by tsopel on Fri Apr 21, 2023 12:40 pm, edited 1 time in total.
-
pawelkorek
O, idealne urządzenie dla mnie, do mojego warsztato-garażu. Chciałbym monitorować ile energii zużywam, szczególnie dlatego, że dom dwurodzinny, w którym mieszkam ma jeden licznik na dwie rodziny.
-
[email protected]
Witam. Zdemontowałbym mew01 z domu gdzie mam tylko jedną fazę i zamontował mew02 A pozyskany 3fazowy dał w drugim domu gdzie już jest tzw siła
-
michael
Chętny na testy okularów