ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW LEW-02 :)

klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Duch__ wrote: Fri Apr 21, 2023 11:36 am Ja bym pomierzył sobie nim ogrzewanie CWU w domu. Wiedziałbym jakie rachunki pochłania moja kąpiel w porównaniu do żony. Gadzina mimo upomnień czasami nie daje za wygraną, a tak czarno na białym. :lol:
Niestety nic to nie daje. Wiem z doświadczenia :P
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
Juszczaczek1
Been thanked: 2 times

Również bym mierzył CWU , w tym roku planuje właśnie latem grzać wodę grzałką i widziałbym dokładnie ile taka przyjemność kosztuje 😄
skutacz
Been thanked: 1 time

Ja również jestem zainteresowany LEW-02. Wykorzystanie do pomiaru energii w całym mieszkaniu idealnie mieści się w rozdzielnicy. Kolejny pomysł na montaż to pomiar zużycia energii drukarek 3d.
Usługi druku 3d
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

Ja bym sobie załzył opomiarowanie na mój warsztat :) akurat instalacja jednofazowa. Ale jak bedzie duża kolejka to zastawiam pierszeństwo tym co moją w mieszkaniach inastalację jedno fazową i chcą go użyć jako głowny smartpodlicznik, tak jak to uczyni mój imiennik :D

No chyyybaaa że na tą ostatnią sztukę nie będzie chętnych :lol:
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
marko150

Ja również zgłaszam się do testowania. Obwody mam 1 fazowe. Obciążenia do 30A dochodzą u mnie więc jestem ciekaw jak sobie to poradzi. I do tego jeszcze PV, zobaczymy czy na pewno jest u mnie autokonsumpcja. Czy może jednak coś do sieci pcham.
Kamus81

Witam chętnie przygarnę do testów w swojej instalacji jednofazowej w bloku będę wiedział ile w końcu wydaje pieniążków na grzanie klima w zimę i chłodzenie latem. Wynikami z testów chętnie podzielę się.
tsopel

Dzień dobry,

Jako wierny użytkownik Supli w "inteligentnym domu" na bazie produktów Zamel / Supla chętnie przetestuję jego możliwości przy kontroli zużycia prądu w klimatyzacji (jednostka zew. + 4 wew.) już robię miejsce w rozdzielnicy (zamienię zaznaczone liczniki 😉)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by tsopel on Fri Apr 21, 2023 12:40 pm, edited 1 time in total.
pawelkorek

O, idealne urządzenie dla mnie, do mojego warsztato-garażu. Chciałbym monitorować ile energii zużywam, szczególnie dlatego, że dom dwurodzinny, w którym mieszkam ma jeden licznik na dwie rodziny.
[email protected]

Witam. Zdemontowałbym mew01 z domu gdzie mam tylko jedną fazę i zamontował mew02 A pozyskany 3fazowy dał w drugim domu gdzie już jest tzw siła
michael

Chętny na testy okularów 8-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Return to “Nowości”