ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW LEW-02 :)

Luther

Dzień dobry,
Rewelacja, ze taki moduł będzie w produkcji :D
Jeżeli trafi do mnie na testy, będzie zamontowany w moim mieszkaniu w bloku. A w dzisiejszych czasach i dużych kosztach energii potrzebna jest ciągła kontrola.
Miłego dnia!
3x Pnw-01, 2x Row-01, 2x Row-02, 1x Row-07, 1x Slw-02, 1x Diw-01, Slw-01, Lew-02, Lew-01
PuteR

Również zgłaszam się do testów.

W pierwszej kolejności monitorował bym stary piekarnik do ciast i innych wypieków żony. W końcu mógłbym sprawdzić ile te smakołyki tak naprawdę kosztują 😁.

Później pewnie znalazł by swoje miejsce w rozdzielni na osobnym obwodzie w domu jednorodzinnym.
Koper

Chętnie przetestuję tuż obok młodszego brata LEW-01 oraz starszego brata MEW-01 👍🤓 A jest co mierzyć, lato idzie to może pod klimatyzację? Albo rekuperator? Albo całą kuchnie żeby za dużo się nie gotowało? - to może się też schudnie 😅😁🙏
Giepek

Witam
Czekamy z utęsknieniem na Lew-02... Gdyż potrzebujemy go do pomiarów i kontroli pompy ciepła a obawiamy się że Lew-01 ...16A może być na pograniczu..
Posiadamy w naszej skrzynce Mew-01 do kontroli całego domu i fotowoltaiki jesteśmy zachwyceni nim...
Cóż możemy powiedzieć jest ładnie zielono w naszej rozdzielni byłoby bardzo miło gdyby jeszcze bardziej się zazieleniło...😄😄 Tym bardziej że to wiosna 😄😄 bardzo chętnie przyjmiemy go do testowania w nasze skromne progi 🤭🤭Kamila
Giepek

Giepek wrote: Fri Apr 21, 2023 3:51 pm Witam
Czekamy z utęsknieniem na Lew-02... Gdyż potrzebujemy go do pomiarów i kontroli pompy ciepła a obawiamy się że Lew-01 ...16A może być na pograniczu..
Posiadamy w naszej skrzynce Mew-01 do kontroli całego domu i fotowoltaiki jesteśmy zachwyceni nim...
Cóż możemy powiedzieć jest ładnie zielono w naszej rozdzielni byłoby bardzo miło gdyby jeszcze bardziej się zazieleniło...😄😄 Tym bardziej że to wiosna 😄😄 bardzo chętnie przyjmiemy go do testowania w nasze skromne progi 🤭🤭Kamila
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Siem zgłaszam :)
Samoróbka na pzem-004t (druciarstwo) zostałaby wreszcie zastąpiona przez profesjonalistę przy pomiarze 4 klimatyzacji, które są włączone 365dni/rok (chlodzenie/grzanie).
YoMan

Gdybym miał to cudo LEW-02......
mógłbym wiedzieć dokładnie ile pobiera mi serwerownia oraz urządzenia do internetu,
lub
mógłbym odpoczywać w zamelowskich okularach przeciwsłonecznych , zamiast gonić 30 km na spis licznika u lokatorów,
lub,
lub,
lub kilka innych ciekawych zastosowań.
Novaq

Mam i używam Wasz genialny licznik impulsów ale do tego konieczny jest osobny licznik energii. Możliwość odzyskania kilku cm pozwoli mi usunąć nadmiarową skrzynkę odzyskać szacunek bliskich ;/
tomkg

Zgłaszam się to testów LEW -02 . Pomiar poboru prądu przez urządzania podłączonych do gniazdek elektrycznych.
martinok

Zestaw wręcz idealny (zwłaszcza ze względu na te okulary) ponieważ w przyszłym tygodniu zaczynam montaż
off-grid-a jednofazowego. Zastanawiałem się nad MEW z jednym przekładnikiem właśnie ze względu na ten typ pomiaru.
A tu takie coś.

Chętny na testy!
Pozdrawiam.
"Wiedza bez Praktyki jest Bezużyteczna , praktyka bez wiedzy Niebezpieczna"...

Return to “Nowości”