U mnie nadal brakklew wrote: Fri Apr 21, 2023 8:58 pmChyba kilkanaście drobny błędów było poprawione.kurus wrote: Fri Apr 21, 2023 8:01 pm Dziś pojawiła się nowa wersja? widzę czcionki w scenach poprawione.
Jeszcze kilka rzeczy czeka na poprawki, także pewnie jeszcze przynajmniej jedna wersja testowa na dniach się pojawi.
Ten problem był w buildzie 125. Dziś pojawił się 126 i tam już wykresy ponownie działają.LukaszH wrote: Fri Apr 21, 2023 8:56 pm A u mnie zniknęły wykresy dla MEWki - komunikat „brak danych dla wykresów”. Na androidzie pokazuje się normalnie
v23.04 - zapraszamy do testów
-
kurus
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
LukaszH
Nie wiem czemu ale aplikacja raz aktualizuje się sama ale w większości trzeba wejść do testflight i zaktualizować ręcznie. Sprawdzcie, to bo widzę że podnoszone są aspekty nawet po poprawce. Dodatkowo też miałem komunikat o usunięciu z programu ale wystarczyło ponowne zainstalowanie testflight, a następnie link z pierwszego postu aby poszło.
-
kurus
Sprawdziłem i miałem ten sam przypadek co Ty, teraz mi już wykresy z mew działająLukaszH wrote: Sat Apr 22, 2023 8:16 pm Nie wiem czemu ale aplikacja raz aktualizuje się sama ale w większości trzeba wejść do testflight i zaktualizować ręcznie. Sprawdzcie, to bo widzę że podnoszone są aspekty nawet po poprawce. Dodatkowo też miałem komunikat o usunięciu z programu ale wystarczyło ponowne zainstalowanie testflight, a następnie link z pierwszego postu aby poszło.
-
kurus
@klew
Wczoraj nastąpiła aktualizacja do wersji 127?, bo teraz w ogóle grupy mi nie działają, nic nie wyświetla biała plansza tylko.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
kurus
U mnie od początku tej bety sa problemy z grupami, bo zakładka ładowała sie z początku bardzo wolno (we wczesniejszych postach jest nagranie) a teraz niema w ogóle, mam sceny nie mam grup