Witam, a ja chętnie bym go przetestował w instalacji zasilania gwarantowanego UPS zasilającej serwery itp.
Pozdrawiam
Krzysztof
ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW LEW-02 :)
-
Krzysztof F.
Czy LEW-02 posiada MQTT bezpośrednie jak MEW-01? Chetnie sprawdzę w mieszkaniu z fotowoltaiką i HA 
-
Mirosław F.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 22 times
Posiada MQTT.Krzysztof F. wrote: Mon Apr 24, 2023 1:21 am Czy LEW-02 posiada MQTT bezpośrednie jak MEW-01? Chetnie sprawdzę w mieszkaniu z fotowoltaiką i HA![]()
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
-
m4rlb0r0
Chętnie przetestuję z HA/MQTT i podzielę się opinią. Mam akurat potrzebę opomiarowania oddzielnego obwodu na klimatyzację. Lew-02 nada się idealnie na tę okoliczność
Dzięki niemu bieżące zużycie prądu i koszty będą pod kontrolą 
Okulary na wakacje też się przydadzą i będą przetestowane
Okulary na wakacje też się przydadzą i będą przetestowane
Last edited by m4rlb0r0 on Mon Apr 24, 2023 8:34 pm, edited 1 time in total.
• Z-WAVE: FIBARO | Danfoss | D-Link • ZigBee: Ikea | Sonoff | Aqara
• LAN/WIFI: Amazon | Google | Xiaomi | Supla | Sonoff | Gosund | Raspberry | Dreame | Unifi
• IR: Broadlink • RF: Sonoff
• LAN/WIFI: Amazon | Google | Xiaomi | Supla | Sonoff | Gosund | Raspberry | Dreame | Unifi
• IR: Broadlink • RF: Sonoff
-
Damian Zalewski
Z miłą chęcią przetestuje do prywatnego przydomowego warsztatu, zróżnicowane urządzenia (kompresor , spawarki , szlifierki, przecinarki plazmowe) dadzą możliwość konkretnego sprawdzenia
-
triektor
Chętny do testów i zobaczymy jak się sprawdzi w szeregu z LEW-01 i MEW-03.
-
[email protected]
Posiadam wiele sterowników firmy Zamel ze sterowaniem Supła. Chciałbym również przetestować ten miernik. Zastosowałbym go do pomiaru zużycia energii przez klimatyzator ścienny lub elektryczne grzejniki łazienkowe. Proszę rozważyć moja propozycje
-
daniel_p20
Chętnie przetestuję. Czekałem na produkt jako odbiorca w instalacji jednofazowej mieszkając w bloku z wielkiej płyty 
W końcu jest dostępny produkt stworzony dla mnie
Porównam pomiary z liczników do gniazdkowych.
Przy okazji wdrażając procedury limitu poboru energii co by nie przekroczyć limitu danego 2000kWh
W końcu jest dostępny produkt stworzony dla mnie
Porównam pomiary z liczników do gniazdkowych.
Przy okazji wdrażając procedury limitu poboru energii co by nie przekroczyć limitu danego 2000kWh
-
FZCJ
LEW-02
Myśle, ze to się u nas sprawdzi, bo mamy już podobny, lecz 3-fazowy…. ale przyda się wyliczenie i „zarządzania”, do „ czesci biurowej”, które jest podpięte pod jedna fazę.
Poza tym… jesteśmy w fazie przedpremierowej, w tym będziemy na nowo tworzyć instalacje elektryczna, i to było by super jeśli można przetestować urzedzenie.
Myśle, ze to się u nas sprawdzi, bo mamy już podobny, lecz 3-fazowy…. ale przyda się wyliczenie i „zarządzania”, do „ czesci biurowej”, które jest podpięte pod jedna fazę.
Poza tym… jesteśmy w fazie przedpremierowej, w tym będziemy na nowo tworzyć instalacje elektryczna, i to było by super jeśli można przetestować urzedzenie.