ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW LEW-02 :)
-
bielak
Chętnie przetestuję nowy licznik w jednofazowej instalacji na działce ROD. Działkowicze nie mają dostępu do podliczników, nie wiadomo jakie ma się zużycie w danej chwili
-
maxnet
Kiedy będzie można go kupić?
Też chętnie go przetestuje, ale chyba na gratisa się nie załapie dlatego napiszcie gdzie i kiedy będzie można go nabyć.
Też chętnie go przetestuje, ale chyba na gratisa się nie załapie dlatego napiszcie gdzie i kiedy będzie można go nabyć.
-
Mirosław F.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 22 times
Obecnie będziemy rozpoczynać fazę testów, więc jeszcze trochę trzeba poczekać, aż pojawi się w sprzedaży.maxnet wrote: Mon Apr 24, 2023 1:55 pm Kiedy będzie można go kupić?
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
-
Albert
Wiadomo kiedy wybierzecie resztę testerów? 

-
ag1851738
dzień dobry.
zgłosiłem się jako kandydat do testów ale chciałbym uaktualnić moje stanowisko.
oto one:
gdybym został do testowania wybrany, proszę nie przysyłać mi egzemplarza LEW-02, gdyż gdy tylko się pojawi na rynku na pewno go kupię
.
Dziękuję i pozdrawiam
zgłosiłem się jako kandydat do testów ale chciałbym uaktualnić moje stanowisko.
oto one:
gdybym został do testowania wybrany, proszę nie przysyłać mi egzemplarza LEW-02, gdyż gdy tylko się pojawi na rynku na pewno go kupię
Dziękuję i pozdrawiam
-
shimano73
- Been thanked: 1 time
Ni to ja tez zgłaszam się do testu , gdzie go zamontuje na poddaszu , będzie kontrolował zużycie w pokojach moich synów, idą ciężkie czasy, energia kosztuje , trzeba robić ograniczenia 
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
-
marcinl
Bardzo chętnie przetestuję.
Instalacja jednofazowa z pompą ciepła i fotowoltaiką od Huaweia. Ciekawe czy dało by się pożenić fotowoltaikę z Suplą bo niby ma obsługę licznika. API też mogę się pobawić, aktualnie zrobiłem sobie skrypt do sterowania pompą ciepła przez "nieoficjalne" API Gree + wizualizacja w Grafanie. Z fotowoltaiki zbieram dane o produkcji i póki miałem zwykłą grzałkę do grzania CWU to wg aktualnej produkcji załączałem/wyłączałem grzałkę. Supli póki co nie używałem ale mając już licznik zużycia - w końcu to uruchomię
Lokalizacja Lędziny więc do Pszczyny to mogę nawet podjechać na rowerze (na kole
)
Instalacja jednofazowa z pompą ciepła i fotowoltaiką od Huaweia. Ciekawe czy dało by się pożenić fotowoltaikę z Suplą bo niby ma obsługę licznika. API też mogę się pobawić, aktualnie zrobiłem sobie skrypt do sterowania pompą ciepła przez "nieoficjalne" API Gree + wizualizacja w Grafanie. Z fotowoltaiki zbieram dane o produkcji i póki miałem zwykłą grzałkę do grzania CWU to wg aktualnej produkcji załączałem/wyłączałem grzałkę. Supli póki co nie używałem ale mając już licznik zużycia - w końcu to uruchomię
Lokalizacja Lędziny więc do Pszczyny to mogę nawet podjechać na rowerze (na kole
Chętnie przetestuję LEW-02 w łazience, która akurat jest remontowana w tym od nowa jest w niej tworzona instalacja elektryczna z mikrorozdzielnia z różnicówką w łazience (stare budownictwo tego nie zapewniało) Zielony moduł będzie się ładnie prezentował obok aparatów różnicowych i zabezpieczeń nadprądowych w skrzynce z przezroczystymi drzwiczkami 
-
Prometeusz16
Mogę go przetestować na przeciążenia o zasięg wifi.