Błędy

Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

śr lis 01, 2017 1:36 pm

Na cloudzie svr1 jest drobny błąd ;)
blad.jpg
blad.jpg (5.97 KiB) Przejrzano 12536 razy
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8643
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr lis 01, 2017 2:30 pm

Wszędzie tak jest :)
Poprawione w repozytorium. Na produkcji będzie poprawione przy następnej aktualizacji.

Dzięki za info.
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1109
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

czw lis 02, 2017 11:17 am

Czy jest szansa, że udostępnisz bash history z takiej aktualizacji Cloud'a? ;)
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8643
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw lis 02, 2017 12:15 pm

michael pisze:
czw lis 02, 2017 11:17 am
Czy jest szansa, że udostępnisz bash history z takiej aktualizacji Cloud'a? ;)
Nie przydadzą się wam. Są dedykowane do grid-a
GOLDEN
Posty: 55
Rejestracja: sob lis 04, 2017 4:45 pm
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój

wt lis 28, 2017 10:03 pm

Witam


Nie znalazłem bardziej odpowiedniego tematu, więc dołączę tutaj błąd który znalazłem.

Otóż logując się na supla cloud z komórki nie mogę dokonać zmiany kanału w urządzeniu wejścia/wyjścia gdyż przyciski cofania i zatwierdzenia się nakładają.
Używam chrome i wygląda to u mnie tak:
2017-11-28 22.53.27.jpg
2017-11-28 22.53.27.jpg (213.98 KiB) Przejrzano 12325 razy
Jeżeli nie odkryłem noc nowego, to przepraszam, ale dopiero zaczynam przygodę z SUPLĄ.

Pozdrawiam
GOLDEN!!!
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1833
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

wt lis 28, 2017 11:19 pm

Ten widok jeszcze nie jest dostosowany do urządzeń mobilnych. Z doświadczenia wiem że jak dotkniesz lekko na lewo od przycisku to działa :?
GOLDEN
Posty: 55
Rejestracja: sob lis 04, 2017 4:45 pm
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój

śr lis 29, 2017 3:46 am

Próbowałem różnie przyciskać, ale może nie trafiłem w te lekko lewo.
Po kilku próbach zdecydowałem się włączyć laptopa :-)

Pozdrawiam
GOLDEN!!!
Gucio2607.
Posty: 469
Rejestracja: wt sie 22, 2017 1:56 pm

śr lis 29, 2017 7:35 am

Powiększ dany obszar i trafisz
Zainstalowane:
11x sonoff basic, 1x sonoff gate, 1x Yunshan, 2x H801, 7x sonoff touch(1,2,3 gang), 1x sonoff 4ch PRO
GOLDEN
Posty: 55
Rejestracja: sob lis 04, 2017 4:45 pm
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój

śr lis 29, 2017 3:03 pm

Jestem prawie pewien, że się nie dało... Ale upewnię się późnym wieczorem.

Edit:
Hmm pomroczność jasna musiała mnie nawiedzić, przyznaję, udało się powiększyć i kliknąć.

Pozdrawiam
GOLDEN!!!
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

śr lis 29, 2017 4:20 pm

Jeszcze opcja obrócenie ekranu może by pomogła, bo rozdzielczości się zmienią.
Pozdrawiam
Wojtek
ODPOWIEDZ

Wróć do „CLOUD”