Scena - aplikacja

lesny8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

maciek2000 wrote: Sun May 07, 2023 7:20 pm Dzień dobry

Chciałbym podpytać, czy sceny są już powszechnie widoczne w aplikacjach.
Utworzona scena na moim koncie jest widoczna w mojej aplikacji, natomiast na koncie teścia, któremu założyłem suplę, sceny nie są widoczne (jest pusta zakładka). Mamy tam dwa telefony sparowane - samsung i Iphone i oba z najnowszą wersją aplikacji.
...
Czy przez konto rozumiesz identyfikator dostępu? Macie ustawiony ten sam adres e-mail?
Jeśli scena jest utworzona w jakiejś lokalizacji, do której teściu nie ma dostępu, to nie będzie widział tej sceny.
Druga sprawa to różnica w apce na Androida i iOS.
Apka z dostępek do scen na iOS(iPhony) jest aktualnie w fazie testów. Z tego co mi wiadomo to można się dopisać do testflight.
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
🧩: 🔑cz->b ⛴️+ila
klew
Has thanked: 136 times
Been thanked: 137 times

lesny8 wrote: Sun May 07, 2023 9:05 pm
maciek2000 wrote: Sun May 07, 2023 7:20 pm Dzień dobry

Chciałbym podpytać, czy sceny są już powszechnie widoczne w aplikacjach.
Utworzona scena na moim koncie jest widoczna w mojej aplikacji, natomiast na koncie teścia, któremu założyłem suplę, sceny nie są widoczne (jest pusta zakładka). Mamy tam dwa telefony sparowane - samsung i Iphone i oba z najnowszą wersją aplikacji.
...
Czy przez konto rozumiesz identyfikator dostępu? Macie ustawiony ten sam adres e-mail?
Jeśli scena jest utworzona w jakiejś lokalizacji, do której teściu nie ma dostępu, to nie będzie widział tej sceny.
Druga sprawa to różnica w apce na Androida i iOS.
Apka z dostępek do scen na iOS(iPhony) jest aktualnie w fazie testów. Z tego co mi wiadomo to można się dopisać do testflight.
Apka na iPhone'y jest już oficjalnie wydana, natomiast sklep Appla udostępnia aktualizację "fazami" i niektórzy muszą kilka/naście dni poczekać, aż nowa wersja dla nich będzie dostępna.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Aplikacja od dzisiaj jest już dostępna dla wszystkich.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
lesny8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

klew wrote: Mon May 08, 2023 7:54 am ...

Apka na iPhone'y jest już oficjalnie wydana, natomiast sklep Appla udostępnia aktualizację "fazami" i niektórzy muszą kilka/naście dni poczekać, aż nowa wersja dla nich będzie dostępna.
Ajajaj, nie mam niczego z iOS, a na githuba nie wchodziłem czy jest release :roll:

Dobrze wiedzieć ;)
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
🧩: 🔑cz->b ⛴️+ila

Return to “Pomoc”