Sonoff sv z kontaktronem
-
Gitman
Dziwne powinien rozgłaszać sieć. Wgraj soft na nowo
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
A może mas problem z siecią może router nie chce zezwolić na połączenie. Może spróbuj w tel. zrobić hotspota i z nim się połączyć.
https://pietras-81.aqi.eco/
-
djalex
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Pod warunkiem że jest wgrane GG, jak jest jakiś starszy soft to rozgłaszana sieć ma inną nazwę na pewno dlatego kolega takiej nie widziPietras81 wrote: Fri Mar 10, 2023 7:04 pm Wchodzisz w zakładkę sieci wifi np. w laptopie. Tam powinna być sieć o nazwie gui...
-
Pawel01rat
Niestety aż taki biegły nie jestem żeby wgrać od nowa soft - kupiłem gotowy zestaw. Jest to trzeci jaki instalowałem, wszystkie chodziły do tej pory. Konfigurowane w dwóch różnych lokalizacjach i na różnych routerach i za każdym razem to samo. Powoli wkręcam się w suplę
ale do wgrywania softów jeszcze mi daleko, chociaż coraz bardziej mnie to wciąga. Pewnie skończy się na zakupie kolejnego a ten wyląduje w elektrośmieciach.
-
Pawel01rat
Dokładnie pojawia się supla xxxxx, niby się z nią łączy ale w cloud go nie widać i przy dodawaniu urządzenia też jest problem
-
Pawel01rat
Niestety cały czas nie chce się połączyć. Pokazuje: LAST STATE: WIFI-CONNECTING...
Czy jest możliwe żeby coś z softem się porobiło?
Czy jest możliwe żeby coś z softem się porobiło?
-
Gitman
Zrób hotspota z telefonu wpisz nazwę sieci i hasło i zobacz czy się połączy.