witam
Czy da się zrobić automatyczne zamykanie bramy garażowej o określonej godzinie w momencie gdy jest otwarta? Mam podłączoną suple do silnika od bramy i zamykam ja i otwieram jednym przyciskiem. Mam też kontaktrona który pokazuje czy brama jest otwarta czy zamknięta. Da się to jakoś ogarnąć?
automatyczne zamykanie bramy o danej godzinie gdy jest otwarta
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Możesz to w ustawieniach kanału bramy skonfigurowaćtier wrote: Tue May 16, 2023 10:59 am witam
Czy da się zrobić automatyczne zamykanie bramy garażowej o określonej godzinie w momencie gdy jest otwarta? Mam podłączoną suple do silnika od bramy i zamykam ja i otwieram jednym przyciskiem. Mam też kontaktrona który pokazuje czy brama jest otwarta czy zamknięta. Da się to jakoś ogarnąć?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
djalex
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Ustaw harmonogram na zamykanie na konkretną godzinę, jak będzie otwarta to się zamknie, a jak zamknięta to nic się nie będzie działo.tier wrote: Tue May 16, 2023 10:59 am witam
-
djalex
Czas odlicza od momentu jak się zacznie otwierać, i teraz jak nie będzie się to mieściło w czasie aktywności to co, zamknie się od razu jak czas aktywności się rozpocznie? Powiedzmy ustawiamy na aktywność między 22:00 a 6:00, brama ma się zamykać 5 minut po otwarciu i co będzie w przypadku otwarcia np o 20:00?pzygmunt wrote: Tue May 16, 2023 2:26 pm To co wskazał @klew jest dokładnie tym czego potrzebujesz. Tam też można określić dni i godziny w których to zamykanie ma działać.
-
djalex
Mówię o funkcji automatycznego zamykania bramy, wpisuje się czas po jakim się ma zamknąć od otwarcia. Jak będzie aktywność całą dobę to zamknie się za każdym razem. Ale co w przypadku który przytoczyłem wyżej?