Kto jest zainteresowany przetestowaniem wersji 1.6.2 dla iOS zapraszam do testów w ramach programu TestFlight.
Testy ruszą na dniach więc zainteresowanych proszę o adresy email na priv-a.
Wersja v1.6.2 zawiera wszystko to co już pojawiło się w analogicznej wersji na Androida
v1.6.2 BETA
-
nowy1
Jestem zainteresowanypzygmunt wrote: Thu Nov 30, 2017 11:22 am Kto jest zainteresowany przetestowaniem wersji 1.6.2 dla iOS zapraszam do testów w ramach programu TestFlight.
Testy ruszą na dniach więc zainteresowanych proszę o adresy email na priv-a.
Wersja v1.6.2 zawiera wszystko to co już pojawiło się w analogicznej wersji na Androida
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
-
mikers
1.6.2 zainstalowana bez problemu, łączy się z malina i svr7 bez problemu, trochę pomeczylem włączając światełka i otwierając bramy i nie zauważyłem błędów.
Połączenie przez wifi i GSM bez problemów.
Połączenie przez wifi i GSM bez problemów.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
mikers
Dodawanie urządzeń z pozycji aplikacji tez działa znakomicie.
Na dniach przyjdą srw-01 to przetestujemy rolety, chyba ze ktoś to zrobi wcześniej.
Wrzuciłem na iPada tez działa.
Ogólnie wyglada ze jest stabilnie. Trochę długo się łączy z serwerem czy to srv7 czy malinie, wydaje mi się ze na poprzedniej wersji było szybciej.
Na dniach przyjdą srw-01 to przetestujemy rolety, chyba ze ktoś to zrobi wcześniej.
Wrzuciłem na iPada tez działa.
Ogólnie wyglada ze jest stabilnie. Trochę długo się łączy z serwerem czy to srv7 czy malinie, wydaje mi się ze na poprzedniej wersji było szybciej.
-
Kaowiec
U mnie appka działa prawidłowo. A przede wszystkim wygląda wszystko ładniej 
Nie sprawdziłem dodawania urządzeń bo póki co nie mam co dodać.
Mam jedynie wrażenie ze odpala się nieco dłużej (zielony ekran na początku " widzę" a przedtem ledwo mi mrugnął)
PS Jeśli potrzebujesz wiecej userów do testów to mogę wysłać Ci adresy email.
Mam jedynie wrażenie ze odpala się nieco dłużej (zielony ekran na początku " widzę" a przedtem ledwo mi mrugnął)
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
BETA poszła już na produkcję więc przy następnym wydaniu przypomnę się odnośnie beta testerówKaowiec wrote: Mon Dec 04, 2017 9:01 am U mnie appka działa prawidłowo. A przede wszystkim wygląda wszystko ładniej
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
maffiu
nie wiem co jest zmienione po za kolorami ale ta wersja jest jakaś ładniejsza
czas uruchomienia jest chyba taki sam ale mam wrażenie ze po odblokowaniu ekranu szybciej się ładuje