Czy to bug czy feature?:)
W cloud mamy w dolnym rogu licznik pozostałego czasu sesji.
Jest jakiś powód dlaczego, wzorem innych stron, licznik ten nie jest resetowany przy wykonywaniu kolejnych akcji na stronie tylko tak bezdusznie wymusza ponowne zalogowania?
