Aplikacja
-
[email protected]
Witam dlaczego po aktualizacji aplikacji doszły dodatkowe pola po naciśnięciu chowa się dana opcja czy idzie to usunąć ?zdjęcie w załączniku .pozdrawiam
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Nie masz przypadkiem wielu lokalizacji utworzonych z pustą nazwą i urządzenia poprzypisywane do nich ?
Wcześniej aplikacja łączyła lokalizacje o tej samej nazwie ale to ni była zamierzona funkcja i niechcący wyleciała.
W kolejnej wersji ponownie będziemy łączyć lokalizacje o tej samej nazwie w jedną.
Jeśli nie chcesz czekać na aktualizacje to po prostu przypisz wszystkie kanały do jednej lokalizacji jeśli to oczywiście możliwe i nie zaburza
Twojej polityki dostępu do kanałów w kontekście lokalizacja->identyfikator dostępu.
Wcześniej aplikacja łączyła lokalizacje o tej samej nazwie ale to ni była zamierzona funkcja i niechcący wyleciała.
W kolejnej wersji ponownie będziemy łączyć lokalizacje o tej samej nazwie w jedną.
Jeśli nie chcesz czekać na aktualizacje to po prostu przypisz wszystkie kanały do jednej lokalizacji jeśli to oczywiście możliwe i nie zaburza
Twojej polityki dostępu do kanałów w kontekście lokalizacja->identyfikator dostępu.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
[email protected]
Poprostu tak utwożyłem na początku nie tak jak się udało robiłem to sam więc się uczę jak to zmienić i gdzie wejść aby to zmienić. POZDRAWIAM
-
Lukas2022
https://cloud.supla.org/
Moja Supla
Np. Mój Dysk
Po prawej stronie wciskasz Lokalizacja i dodajesz wszystko do jednej
Moja Supla
Np. Mój Dysk
Po prawej stronie wciskasz Lokalizacja i dodajesz wszystko do jednej