TERMOREGULACJA - ZAPROSZENIE DO TESTÓW :)

vegacomp

Witam !!
Jestem instalatorem systemu SUPLA od początku istnienia. Czekam na to urządzenie z niecierpliwością. Chętnie protestuję urządzenia nawet na żywym organizmie u klienta, a raczej klientów ponieważ obecnie mam kilkanaście domów które czekają na termostaty do podłogówek.
Pozdrawiam i czekam na info.
Rysiu

Zgłaszam się do testów
andras
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

Oczywiście piszę się na testy , może tym razem się uda :D , grzejnik łazienka , lub termostat do ogrzewania gazowego :) oraz klima ...
tomkg

Chętnie potestuję.
cinas
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Chętnie pisze się na testy , mam aktualnie w domu każde pomieszczenie sterowane osobno na takim swoim sterowniku ( mam 9 pomieszczeń )
Bez problemu do sprawdzenia w boju i będzie z czym porównać
bubu11

Zgłaszam sie do testów, obecnie używam "chińczyka" bardzo podobnego wizualnie z tym rozwiązaniem - chętnie porównam oba urządzenia
poszukiwacz

No to i ja zgłaszam się na test , akurat przyda się do regulacji min. w przyszłym pokoiku córeczki :) a może i żona anty smart przejdzie na smart i będzie SUPLAstycznie :)
Duch__
Been thanked: 6 times

Ładny, ale dla mnie nieprzydatnym. Mam termostat który jednym przekaźnikiem załącza piec gazowy, oraz jednym z 5 wybrany pokój (kaloryfer / podłogówkę).
artur_n

Nareszcie coś na co czekałem od bardzo dawna! Zgłaszam się do wnikliwych testów.
skutacz
Been thanked: 1 time

Super wiadomość nareszcie jest termostat chętnie przetestuje do sterowania piecem gazowym. Dodrukuje obudowę aby zamontować natynkowo ;)
Usługi druku 3d

Return to “Nowości”