Zdecydowanie biała, delikatna, estetyczna i nowoczesna.Mirosław F. wrote: Thu Jun 15, 2023 7:02 pm Obudowa, która jest na zdjęciach, które dodałem to obudowa tymczasowa z pierwszej wersji.
TERMOREGULACJA - ZAPROSZENIE DO TESTÓW :)
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
Zdecydowanie czarnauchnast.michal wrote: Thu Jun 15, 2023 7:14 pmZdecydowanie biała, delikatna, estetyczna i nowoczesna.Mirosław F. wrote: Thu Jun 15, 2023 7:02 pm Obudowa, która jest na zdjęciach, które dodałem to obudowa tymczasowa z pierwszej wersji.
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
Sibikk
Zdecydowanie dwie wersje, wszystkie marki mają wybór, jak tu go nie będzie to dużo klientów zrezygnuje na korzyść Chińczyków które mają bardzo dobry design za mniej niż 300 PLN. To takie moje spostrzeżenie.
Chętnie przetestuje termostatu ma moich instalacja paneli na podczerwień.
Chętnie przetestuje termostatu ma moich instalacja paneli na podczerwień.
-
tomekk87
Chętnie zamienię swój termostat do kotła gazowego na suplę.
-
woytas1
Na codzień zajmuję się sprzedażą i montażem m.in. sterowaniem ogrzewania(instalacje co. klimatyzacja) i mam często w rękach, różne sterowniki. Chętnie przetestuję i porównam z konkurencją.Jesli będzie wersja oficjalna, napewno będę proponował klientom.
Montujemy dużo termostatów ogrzewania podłogowego, ktoś już zadał to pytanie.Czy będzie pomiar temperatury podłogi?W niektórych przypadkach, to bardzo ważne.
Montujemy dużo termostatów ogrzewania podłogowego, ktoś już zadał to pytanie.Czy będzie pomiar temperatury podłogi?W niektórych przypadkach, to bardzo ważne.
Last edited by woytas1 on Thu Jun 15, 2023 8:44 pm, edited 1 time in total.
-
LukaszH
Też chętnie zgłaszam się na testy. Ogólnie podłogówka pracuje na danfoss icon ale mam kilka miejsc gdzie mogę wykorzystać jak grzanie/chłodzenie garażu. Wiadomo z uwagi na lato sporo testów pewnie była by wykonana na biurku - przynajmniej można by sporo pobawić się wszystkimi parametrami 
Dla mnie wersja biała lepiej pasuje ale czarna też jest ok - to bardzo popularne kolory aktualnie wybierane do wykończenia wnętrz, więc warto mieć dwie wersje kolorystyczne.
Dla mnie wersja biała lepiej pasuje ale czarna też jest ok - to bardzo popularne kolory aktualnie wybierane do wykończenia wnętrz, więc warto mieć dwie wersje kolorystyczne.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Było pytanie, była też odpowiedźwoytas1 wrote: Thu Jun 15, 2023 8:11 pm Montujemy dużo termostatów ogrzewania podłogowego, ktoś już zadał to pytanie.Czy będzie pomiar temperatury podłogi?W niektórych przypadkach, to bardzo ważne.
viewtopic.php?p=153887#p153887
Najlepsze suple dla Twojego domu