Podłączenie SBW-02 do nice spin 23

Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

Czy przypadkiem nie powinno być tak?
SBS_NICE.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
malin

no właśnie nie wstyd się przyznać instrukcja prawdę powiedziała... :D zasilanie jest na lewym STOP i prawym PP działa sprawa rozwiązana. :)
malin

Pytanie jeszcze o podłączenie sygnalizacji otwartej bramy - podłączenie pod 2 wejście flash daje rezultaty natomiast po zamknięciu bramy za chwilę znowu pokazuje że otwarta natomiast jak dostaje sygnał i brama zaczyna się zamykać to jest ok ikona na apk zmienia się na zamkniętą - po całkowitym zamknięciu bramy po chwili znowu ikonka zmienia się na otwartą... (zmiana logiki nic nie daje a na drugim złączu flash nie pokazuje wogóle czy zamknięta czy otwarta)
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Musisz zastosować dodatkowy kontaktron np. Satel B3 podłączany pod A1 i IN1.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

Tylko zamontowanie dodatkowego kontaktronu. Z tego napędu nie uzyskasz poprawnego stanu bramy.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
mdi87

Robert Błaszczak wrote: Mon Jun 26, 2023 2:49 pm Tylko zamontowanie dodatkowego kontaktronu. Z tego napędu nie uzyskasz poprawnego stanu bramy.
U mnie przy sbw 01 i nice int nie potrzeba dodatkowego kontaktronu. Oczywiście nice spin.

Return to “ZAMEL SBW-02”