Zapraszam do testowania nowej wersji aplikacji v23.07-beta dla Android.
Główne zmiany:
* Widok szczegółowy dla włączników zasilnia / włączników światła / automatów schodowych
* Obsługa timerów dla funkcji włączników zasilnia / włączników światła (aktualnie dostępne tylko w ROW/mROW, ale już wkrótce także w SuplaDevice)
* Wsparcie dla powiadomień push (już wkrótce będzie można konfigurować w Supla Cloud, a już dziś dostępne na beta-cloud.supla.org)
* Poprawka wykresu kołowego (ranking dni) dla liczników energii
https://drive.google.com/file/d/12JtaMw ... sp=sharing
v23.07-beta - zapraszamy do testów
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Dodam od siebie, że beta jest trochę nieaktualna ale już jutro rano powinna się tam pojawić bardziej aktualna wersją (23.07) z większą liczbą ustawień dot. powiadomień i reakcji.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Tak chyba jest bo na IOS powiadomienia działają ale na androidzie nie, ale i tak działa fantastyczniepzygmunt wrote: Fri Jun 30, 2023 9:49 pm Dodam od siebie, że beta jest trochę nieaktualna ale już jutro rano powinna się tam pojawić bardziej aktualna wersją (23.07) z większą liczbą ustawień dot. powiadomień i reakcji.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
and111
Na PNW też działająmipolansk wrote: Fri Jun 30, 2023 9:30 pm Zapraszam do testowania nowej wersji aplikacji v23.07-beta dla Android.
Główne zmiany:
* Obsługa timerów dla funkcji włączników zasilnia / włączników światła (aktualnie dostępne tylko w ROW/mROW, ale już wkrótce także w SuplaDevice
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Push powinien przyjść od razu. Sprawdź ustawienia.robertklepacki94 wrote: Fri Jun 30, 2023 9:59 pm Mam dwa telefony obok siebie i nie przychodziło, ale może muszę poczekać godzinkęDam znać.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Tak tylko najpierw na IOS wypstrykałem 20 razy i przyszło mi powiadomienie że limit osiągnięty.pzygmunt wrote: Fri Jun 30, 2023 10:02 pmPush powinien przyjść od razu. Sprawdź ustawienia.robertklepacki94 wrote: Fri Jun 30, 2023 9:59 pm Mam dwa telefony obok siebie i nie przychodziło, ale może muszę poczekać godzinkęDam znać.
Mam włączone powiadomienia i lokalizację na Androida.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Patryk
Super.
Zaczynam klikać.
Samsung Galaxy S8 android 9.
Będąc w szczegółach, co jakiś czas następuje "przeładowanie" strony.
Udało mi się to wychwycić:
Zaczynam klikać.
Samsung Galaxy S8 android 9.
Będąc w szczegółach, co jakiś czas następuje "przeładowanie" strony.
Udało mi się to wychwycić:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.