v23.07-beta - zapraszamy do testów
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Aktualnie tylko na beta-cloud.supla.orgYepestis wrote: Sat Jul 01, 2023 8:22 am Gdzie można włączyć i skonfigurować powiadomienia PUSH, szukam i nie widzę![]()
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Yepestis
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 3 times
Wiem że na bata-cloud ale gdzie konkretnie bo chyba ślepy jestem i nigdzie nie widzę
Dobra znalazłem trzeba wejść w dany kanał => reactions
Wybrać rodzaj reakcji i przejść do => Send notification
A 3 razy na to patrzyłem i nie widziałem że tam jest send notification.
PS brakuje jeszcze tłumaczeń na polski
Last edited by Yepestis on Sat Jul 01, 2023 9:31 am, edited 1 time in total.
-
Lector
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 25 times
Czy ekran przekaźników będzie zmieniany?
Jest taki pusty a ikona stanu jest mniejsza jak na liście z kanałami. Może dałoby radę zrobić w osobnych wierszach wycentrowanie.
AKTUALNY STAN
Większa ikona (nie wiem na ile można powiększyć aby nie było pikselozy)
Słowny stan kanału
Jest taki pusty a ikona stanu jest mniejsza jak na liście z kanałami. Może dałoby radę zrobić w osobnych wierszach wycentrowanie.
AKTUALNY STAN
Większa ikona (nie wiem na ile można powiększyć aby nie było pikselozy)
Słowny stan kanału
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Niespełniony automatyk. 
https://3d-lamp.photos/
https://pool.lector.top/
https://3d-lamp.photos/
https://pool.lector.top/
-
djalex
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Po tylu latach wreszcie coś się ruszyło
Mnie osobiście marzyłoby się jeszcze aby apka przypominała rozwiązanie z ekranów np androida: strona główna siatka ikon z lokalizacjami, tap --> otwiera się kolejna siatka tym razem z urządzeniami w danej lokalizacji (ikony wyświetlające aktualny stan), unika się w ten sposób bardzo długiej listy i ciągłe przewijanie ekranu w poszukiwaniu konkretnego urządzenia, następne tap w konkretne urządzenie i otwiera się widok szczegółowy a odnośnie widoku szczegółowego, ktoś już zauważył że "strasznie pusto" na tym ekranie stąd zrobiona w paint na szybko moja wizja
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
MarekMatyjak
A jak się zalogować na beta-cloud trzeba pewnie być na liście testerów 
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Aplikacja będzie powoli ewoluować również graficznie. Niedawno do zespołu dołączyła Magda, która zajęła się grafiką i UX. Ten nagłówek na razie jest taki mały ponieważ jest on częścią innych widoków. Nie spodziewajcie się jednak rewolucji tylko ewolucji.djalex wrote: Sat Jul 01, 2023 10:01 am Po tylu latach wreszcie coś się ruszyłoMnie osobiście marzyłoby się jeszcze aby apka przypominała rozwiązanie z ekranów np androida: strona główna siatka ikon z lokalizacjami, tap --> otwiera się kolejna siatka tym razem z urządzeniami w danej lokalizacji (ikony wyświetlające aktualny stan), unika się w ten sposób bardzo długiej listy i ciągłe przewijanie ekranu w poszukiwaniu konkretnego urządzenia, następne tap w konkretne urządzenie i otwiera się widok szczegółowy a odnośnie widoku szczegółowego, ktoś już zauważył że "strasznie pusto" na tym ekranie stąd zrobiona w paint na szybko moja wizja
widok szczeg prop.jpg
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Powiadomienia możesz ustawić na beta-cloud.supla.org. W ustawieniach kanałów znajdziesz coś takiego jak "Reakcje". Jeśli chodzi o powiadomienia o otwarciu/zamknięciu bramy to takie powiadomienie należy ustawić bezpośrednio przy kanale czujnika.Yepestis wrote: Sat Jul 01, 2023 8:22 am Gdzie można włączyć i skonfigurować powiadomienia PUSH, szukam i nie widzę![]()
SUPLA.... Nareszcie w domu.