Supla Offline Party 2023
Na Zoo to dnia Wam braknie, samo afrykarium to 1-5 do 2h schodzi + kolejka do wejścia 
Na skytower to lepiej ze dwa, trzy dni wcześniej bilety kupić online, bo może zdarzyć się tak, że dzień wcześniej będzie komplet i na miejscu nie kupicie.
Kolejkowo żeby obejść i wszystkiemu się przyjrzeć to na spokojnie 1,5h trzeba liczyć
Na skytower to lepiej ze dwa, trzy dni wcześniej bilety kupić online, bo może zdarzyć się tak, że dzień wcześniej będzie komplet i na miejscu nie kupicie.
Kolejkowo żeby obejść i wszystkiemu się przyjrzeć to na spokojnie 1,5h trzeba liczyć
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
tomkowski
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Nie wiem czy już ktoś gdzieś wspominał, ale w tym czasie we Wrocławiu odbywa się festiwal filmowy Nowe Horyzonty.
Także planując zwiedzanie czy poruszanie się po mieście bierzcie pod uwagę bardzo wzmożony ruch i lekko dzikie tłumy
Także planując zwiedzanie czy poruszanie się po mieście bierzcie pod uwagę bardzo wzmożony ruch i lekko dzikie tłumy
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Chłopie, zostaw Wrocław ... ja słyszałem, że w Kiełczowie będzie jakiś najazd Hunów ..... miliony fanatyków drucików, kabelków, mikrokontrolerów, etc mają się tam zjechać. Tego miejsca to trzeba w ten dzień unikać !!!!tomkowski wrote: Fri Jul 14, 2023 7:46 am Nie wiem czy już ktoś gdzieś wspominał, ale w tym czasie we Wrocławiu odbywa się festiwal filmowy Nowe Horyzonty.
Także planując zwiedzanie czy poruszanie się po mieście bierzcie pod uwagę bardzo wzmożony ruch i lekko dzikie tłumy![]()
YoMan
-
uchnast.michal
- Has thanked: 7 times
Popłakałem sięYoMan wrote: Fri Jul 14, 2023 1:56 pm Chłopie, zostaw Wrocław ... ja słyszałem, że w Kiełczowie będzie jakiś najazd Hunów ..... miliony fanatyków drucików, kabelków, mikrokontrolerów, etc mają się tam zjechać. Tego miejsca to trzeba w ten dzień unikać !!!!![]()
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
A tak na marginesie, to chętnie przytuliłbym czarną "bejsbolówkę" z zielonym logotypem Supli
Może być nawet w odpłatnej formie
Na Supla Offline Party 2023 byłoby jak znalazł 
I na drugim marginesie, to było kiedyś Supla Online Party skoro są Offline?
I na drugim marginesie, to było kiedyś Supla Online Party skoro są Offline?
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026