v23.07 - powiadomienia

Albert

shimano73 wrote: Thu Jul 13, 2023 4:29 pm Koledzy i koleżanki , dziś zaktualizowałem akpę w identycznym iPhone u zony i efekt ten sam , powiadomienia sa ale bez dźwięku, dodam że oboje używamy powiadomień z Pushover i tam dźwięki się pojawiają. Gdzie szukać problemu ?
Kurczę nie zwróciłem na to uwagi ale faktycznie nie mam dźwięków. iPhone 11 pro. Najnowszy ios
PuteR

Generalnie mam wyłączone dźwięki na iPhonie, a powiadomienia mam tylko poprzez wibracje na zegarku. Sprawdziłem jednak u siebie te dźwięki i faktycznie iPhone 12 pro ich nie wydaje.
djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Patryk wrote: Thu Jul 13, 2023 7:55 am Takie spostrzeżenie odnośnie powiadomień.
Siedzę sobie i piję kawę, obok zamkniętej bramy garażowej.
Przychodzi powiadomienie o otwartej bramie garażowej ( SBW-02 ).
Obracam głowę - brama zamknięta ;) .
Sprawdzam w informacjach "i".
Okazuje się, że był chwilowy brak internetu.
Nie wiem, czy istnieje taka możliwość, żeby w przyszłości, ( jak moduł jest offline) serwer nie wysyłał takich powiadomień.
Miałem dziś w nocy identyczną sytuację. Rano patrze powiadomienie o otwartym garażu i wpierw myśl że był włam a bgaraż cały czas zamknięty.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Zaktualizuj soft
SUPLA.... Nareszcie w domu.
LukaszH

Wiem że sporo teraz się dzieje w wątku, ale naprawdę reakcje dały tyle możliwości i usprawnień całego systemu że, jestem pod wrażeniem, ponieważ myślałem że chodziło tylko o powiadomienia - a tu taka niespodzianka :)
Warto było czekać :)

Sporo przetestowałem i na ten moment wszystko działa jak należy!
pzygmunt

PuteR wrote: Thu Jul 13, 2023 4:49 pm Generalnie mam wyłączone dźwięki na iPhonie, a powiadomienia mam tylko poprzez wibracje na zegarku. Sprawdziłem jednak u siebie te dźwięki i faktycznie iPhone 12 pro ich nie wydaje.
Poprawka odnośnie dźwięków w iOS leci na produkcję.
MarekMatyjak

srv67 nadal trwa aktualizacja.. to jeszcze tak potrwa? czy cos trzeba zrobić? jakieś ciasteczka usuwać czy cos gdzies kliknąć?
Arek.kandula

Wielki szacunek dla całej grupy osób które stworzył suple i dalej ja rozwijają. Mam pytanko kiedy oficjalnoe będzie dostępna nowa wersja aplikacji w sklepie Play. Pozdrawiam serdecznie
pzygmunt

Już jest w kanale beta i dla 50% użytkowników produkcyjnych. Jutro powinno wskoczyć dla 100%
Arek.kandula

A gdzie ten kanał supła beta znajdę? Jeszcze raz niskie ukłony w waszą stronę.

Return to “Nowości”