Prosze o pomoc w podłączeniu SBW-02. Znalazłem na tym forum opis gdzie podpiąć ale przy próbie dodania urządzenia w aplikacji wyskakuje mi komunikat „Błędne parametry wejściowe!”.
Gdzie szukać problemu?
Dziękuje za pomoc
Chodzi o wersję aplikacji supla na telefonie.Piotrowski wrote: Wed Jul 19, 2023 2:12 pm Niestety nie mogę sobie dalej poradzić. Robię czynności które opisałeś ale nie powoduje to aktualizacji firmware urządzenia.
Faktycznie jest aktualizacja. Już zrobiłem. Jakie zmiany?klew wrote: Wed Jul 19, 2023 3:27 pmChodzi o wersję aplikacji supla na telefonie.Piotrowski wrote: Wed Jul 19, 2023 2:12 pm Niestety nie mogę sobie dalej poradzić. Robię czynności które opisałeś ale nie powoduje to aktualizacji firmware urządzenia.
Powinna być lista zmian widoczna gdzieś w sklepie z aplikacjamiSOYER wrote: Wed Jul 19, 2023 6:53 pmFaktycznie jest aktualizacja. Już zrobiłem. Jakie zmiany?klew wrote: Wed Jul 19, 2023 3:27 pmChodzi o wersję aplikacji supla na telefonie.Piotrowski wrote: Wed Jul 19, 2023 2:12 pm Niestety nie mogę sobie dalej poradzić. Robię czynności które opisałeś ale nie powoduje to aktualizacji firmware urządzenia.
W cloud.supla.org możesz zmienić funkcję kanałuPiotrowski wrote: Thu Jul 20, 2023 5:13 am Udało się. Po powyższej instrukcji trzeba było jeszcze potwierdzić konfiguracje guzikiem na urządzeniu tym poniżej diody.
Teraz pojawia się drugi problem. Kupiłem urządzenie które wg opisu ma 2 wyjścia. Planowałem je podłączyć do dwóch bram garażowych. Niestety drugie wyjście jest opisane jako furtka i nie otwiera bramy. Czy jest możliwość zmiany działania drugiego wyjścia tak ang obsługiwało bramę a nie furtkę?