Kombinuje jak załączyć grzałki 3x1kw każda 1kw na faze.
Plan jest taki że jak fotowoltaniki oddaje do sieci -1100w na danej fazie ma się załączyć grzałka i rozliczyć się gdy na tej samej fazie moc będzie wynosić 10w. Kombinowałem z reakcjami ale mi coś nie wypaliło potrzebuje pomocy jak ten problem rozwiązać.
załączanie grzałek z fotowoltaniki
-
mrprezident14
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
mrprezident14
A jak zrobić wyłączenie pompy jak nie bezie działać żadna grzałka. Bo ja mam coś źle zrobione grzeją 2 grzałki 1 się wyłączy i mi pompe wyłącza. A potrzebuje tak że jak byle jaka grzałka grzeje czy wszystkie pompa rusza ale jak wszystkie się wyłączą pompa staje.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Obecnie Reakcje działają tylko na prostych warunkach dla jednego kanału.mrprezident14 wrote: Fri Aug 11, 2023 9:40 am A jak zrobić wyłączenie pompy jak nie bezie działać żadna grzałka. Bo ja mam coś źle zrobione grzeją 2 grzałki 1 się wyłączy i mi pompe wyłącza. A potrzebuje tak że jak byle jaka grzałka grzeje czy wszystkie pompa rusza ale jak wszystkie się wyłączą pompa staje.
Bardziej skomplikowane rezczy można robić na skryptach scripts.supla.io
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
mrprezident14
Jak zrobić twardą reakcje dla grupy kanałów, że jak jest na reakcji kanał wyłączony inne reakcje nie mogą jej uruchomić puki tamta reakcja nie wygaśnie.