To była tylko luźna propozycja, być może do takich głowic wystarczyło by jakieś radio połączone z ESP i tyle.
Najpierw niech Zamel się wypowie czy w ogole myśleli nad czymś takim i czy mają to w planach.
🩺 GKW-01 Testy
-
Luther
Czy głowicy zamela nie można połączyć z tego typu sterownikiem? Oczywiście kostka miałaby inne częstotliwości.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
3x Pnw-01, 2x Row-01, 2x Row-02, 1x Row-07, 1x Slw-02, 1x Diw-01, Slw-01, Lew-02, Lew-01
Trochę mi zeszło z tą aktualizacjąklew wrote: Sat Aug 05, 2023 1:47 pm ...
Lista zmian:
- Wchodzenie do cfg mode przez menu na ekranie -> ustawienia (klucz) -> znaczek Wi-Fi (środkowy przycisk przestanie już działać)
...
Wyłapałem małą nieścisłość...
Wejście do trybu CFG w ten sposób sygnalizowane jest mrugającą zieloną diodą(standardowo jak we wszystkich urządzeniach) i dodatkowo ruchomą grafiką sygnalizującą emitowanie sieci Wi-Fi przez GWK.
Natomiast wejście w tryb CFG z poziomu Clouda sygnalizowane jest wyłącznie zieloną diodą, a na GWK dalej wyświetla się to co było wyświetlone, temperatura, albo jakaś pozycja z menu jeśli w tym momencie byliśmy w menu.
Dobrze byłoby wyświetlać grafikę emitowania sieci Wi-Fi, niezależnie od sposobu przejścia w tryb CFG.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
shimano73
- Been thanked: 1 time
Koledzy , wydawało mi sie że jest nowy update do GKW i wszedłem w config kliknąłem aktualizacje i du..pa
Po wyjściu z configu urządzenie nie łączy się z serwerem
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Zobacz co masz ustawione odnośnie certyfikatów przy ustawieniach połączenia.shimano73 wrote: Sat Aug 19, 2023 5:28 pm Koledzy , wydawało mi sie że jest nowy update do GKW i wszedłem w config kliknąłem aktualizacje i du..pa
Możesz spróbować wyłączyć weryfikację. Może coś przy zmianach certyfikatów się na beta źle ustawiło.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
shimano73
Ustawiłem "Supla CA" - nie działa , ustawilem -"skip .." tez nie pomagaklew wrote: Sat Aug 19, 2023 5:31 pmZobacz co masz ustawione odnośnie certyfikatów przy ustawieniach połączenia.shimano73 wrote: Sat Aug 19, 2023 5:28 pm Koledzy , wydawało mi sie że jest nowy update do GKW i wszedłem w config kliknąłem aktualizacje i du..pa
Możesz spróbować wyłączyć weryfikację. Może coś przy zmianach certyfikatów się na beta źle ustawiło.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
A co masz w last state gdy ustawisz skip?shimano73 wrote: Sat Aug 19, 2023 5:34 pmUstawiłem "Supla CA" - nie działa , ustawilem -"skip .." tez nie pomagaklew wrote: Sat Aug 19, 2023 5:31 pmZobacz co masz ustawione odnośnie certyfikatów przy ustawieniach połączenia.shimano73 wrote: Sat Aug 19, 2023 5:28 pm Koledzy , wydawało mi sie że jest nowy update do GKW i wszedłem w config kliknąłem aktualizacje i du..pa
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
shimano73
takie cuśklew wrote: Sat Aug 19, 2023 5:40 pmA co masz w last state gdy ustawisz skip?shimano73 wrote: Sat Aug 19, 2023 5:34 pmUstawiłem "Supla CA" - nie działa , ustawilem -"skip .." tez nie pomagaklew wrote: Sat Aug 19, 2023 5:31 pm
Zobacz co masz ustawione odnośnie certyfikatów przy ustawieniach połączenia.