uszkodzony moduł nice wifi sbp 01 wymiana na zamel
-
michu
Malo mi to mowi. Nie jestem fachowcem w tej dziedzinie. Poprzednio nic takiego nie mialem i dzialalo jak trzeba. Czy teraz jest to niezbedne?
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
I wtedy i teraz jest to zalecane. Umożliwia poprawne sterowanie poleceniami głosowymi, włączenie automatyzacji jak automatyczne zamykanie bramy czy też pozwala zobaczyć czy brama jest zamknięta. Możesz też otrzymywać powiadomienie PUSH, że brama została otwarta.
Taki kontaktron się bardzo prosto montuje. Wystarczy zamocować go tak by jego elementy były do siebie zbliżone gdy brama jest zamknięta i oddaliły się od siebie w momencie otwierania bramy.
Polecam Satel B3 lub B4.
Taki kontaktron się bardzo prosto montuje. Wystarczy zamocować go tak by jego elementy były do siebie zbliżone gdy brama jest zamknięta i oddaliły się od siebie w momencie otwierania bramy.
Polecam Satel B3 lub B4.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
michu
Ok moze kiedys go zainstaluje. A teraz mam problem z konfiguracja tego modulu. Jak to ustawic krok po kroku.? Pamietam ze przy nice tez z tym wqlczylem. Ikonka bramy jest na czerwono a urzadzenie dodane prawidlowo i siec. Nie wiem o co tam chodzi te identyfikatory dostepu itd.
-
michu
Dodalem haslo rutera logujac sie na strone modulu.
Pobralem apke supla.
Zalogowalem sie na istniejace konto.
Dodalem w aplikacji urzadzenie klikajac w guziczek przeszedlem tam 2 polecenia
A teraz mam pusty ekran.
Przy starym module nice pokazywalo mi samochod i ikonke niebieska lub czerwona.
Tu nie mam nic.
Apke usuwalem i ponownie instalowalem i dalej to samo.
Nie wiem jak to dalej zrobic.
Pobralem apke supla.
Zalogowalem sie na istniejace konto.
Dodalem w aplikacji urzadzenie klikajac w guziczek przeszedlem tam 2 polecenia
A teraz mam pusty ekran.
Przy starym module nice pokazywalo mi samochod i ikonke niebieska lub czerwona.
Tu nie mam nic.
Apke usuwalem i ponownie instalowalem i dalej to samo.
Nie wiem jak to dalej zrobic.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
michu
Przeszedlem jeszcze raz proces dodawania urzadzeniai dalej jest pusty ekran tam gdzie powinna byc ikonka auta
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
michu
Bosz... w koncu zalapalo. Nie wiem co bylo grane. Ale dziala wszystko.
Dziekuje za cierpliwosc i pomoc.
Dziekuje za cierpliwosc i pomoc.