Ale coś więcej? Jakiś zrzut ekranu? Komunikat błędu? Cokolwiek?rafistad wrote: Mon Aug 28, 2023 8:00 am mowa o sonnof basic r2 i całej reszcie, przed tym zabiegiem zmiany wersji wszystko było ok
GUI generic problem
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
rafistad
witam,
bardzo dziękuję, owszem robię zakupy na allegro, chyba nie jest niczym złym że dla własnych potrzeb mogę skorzystać z uprzejmości społeczności, bardzo szanuję wkład wasz, i ciężką prace
.
Wracając do tematu dostaję komunikat że że muszę wprowadzić moduł w stan config, wcześniej nie było problemu może coś ktoś
ps Pamiętam o kawie
bardzo dziękuję, owszem robię zakupy na allegro, chyba nie jest niczym złym że dla własnych potrzeb mogę skorzystać z uprzejmości społeczności, bardzo szanuję wkład wasz, i ciężką prace
Wracając do tematu dostaję komunikat że że muszę wprowadzić moduł w stan config, wcześniej nie było problemu może coś ktoś
ps Pamiętam o kawie
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
rafistad
Witam, bardzo dziękuję za poświęcony czas, bardzo mi Pan pomógł, kawa postawiona 
-
rafistad
witam,
jeszcze dopytam o jeden temat czy windows 11 ma problem z wyborem portu, wyskakuje mi taki komunikat jak na zdjęciu, natomiast na 10 nie ma problemu, o co może chodzić ? z góry dziękuję
jeszcze dopytam o jeden temat czy windows 11 ma problem z wyborem portu, wyskakuje mi taki komunikat jak na zdjęciu, natomiast na 10 nie ma problemu, o co może chodzić ? z góry dziękuję
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
rafistad
witam was,
podepnę się do swojego starego tematu, możecie mi pomóc jak sprawnie wgrać binarkę z GG, dostaję komunikat ze strony, może to banalne ale pomożecie?
pozdrawiam
ps
nadmienię że mam problem tylko na win 11, natomiast na win 10 nie występuje
podepnę się do swojego starego tematu, możecie mi pomóc jak sprawnie wgrać binarkę z GG, dostaję komunikat ze strony, może to banalne ale pomożecie?
pozdrawiam
ps
nadmienię że mam problem tylko na win 11, natomiast na win 10 nie występuje
-
rafistad
No właśnie wszystko jest dobrze, mam ch341 zainstalowane i wykrywa mi port 3eci tylko w momencie próby instalacji z GG dostaję taki komunikat
-
rafistad
ale port jest wykrywany wygląda to tak, jak na zdjęciu po wpięciu Wemos di mini do usb, proszę zobaczyć na zrzucie ekranu. dzieje sie to tylko na Windows 11 i myślałem że dzieje się to tylko na moim stacjonarnym komputerze, ale również jest problem na moim laptopie z Windows 11. Zastanawiające jest to że Windows 10 nie ma tych problemów i wszystko pracuje dobrze, może jest Ktoś kto pomoże?
-
rafistad
Zdjęcie portu w menedżerze urządzeń jest wykrywane proszę spojrzeć na zrzut