zrobienie monitora energii 3F
-
Mietek
No podłączyłem według schematu ale jak uruchamiam pzm 1 2 czy 3 to i tak w aplikacji wskazuje że jest tylko 3 .a jak podłanczam pod np.1 to też świeci się na zielono tylko 3
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Jest jakiś problem - poproś może ma ktoś starszy soft bo wydaje mi się że chłopaki pisali że działa.
viewtopic.php?t=13668&start=40
viewtopic.php?t=13668&start=40
https://pietras-81.aqi.eco/
-
Mietek
O co w tym chodzi nawet zmieniłem miejscami a supla nadal wszystkie GPIO WIDZI JAKO 3F
-
Mietek
Teraz zrobiłem tak że 2 PZEMy mają wspólny TX a 3 PZEM jest całkowicie oddzielnie ale nic to nie dało. mam podłączoną F2 i F3 ale na pare sek. wykrywa jakieś głupoty i znowu na czerwono i nic : (
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Mietek
Dobra udało się go złożyć i wszystkie 3 fazy działają : ) ale mam nowy problem a mianowicie to mam teraz nowy router i jak mam zresetować wemosa by nie wykasować z niego GG? ale zrobić tak by dane które ja wpisywałem poprzez ip się usuneły a ja bym mógł ponownie połączyć się z wemosem i na nowo dane wprowadzić.
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Jak nic nie zmieniałeś to 10xD3 do masy. Jak coś zmieniłeś to ... ewentualnie hotspota na starych danych sieci i w cloud przełączyć do trybu konfiguracyjnego. Potem nowe dane sieci reset i po problemie.
Trzecia opcja dla mnie najlepsza w nowym routerze ustawić nazwe sieci i hasło jak w poprzednim i nic nie trzeba robić.
Trzecia opcja dla mnie najlepsza w nowym routerze ustawić nazwe sieci i hasło jak w poprzednim i nic nie trzeba robić.
https://pietras-81.aqi.eco/
-
Mietek
Pietras81 wrote: Thu Sep 07, 2023 7:20 pm Jak nic nie zmieniałeś to 10xD3 do masy. Jak coś zmieniłeś to ... ewentualnie hotspota na starych danych sieci i w cloud przełączyć do trybu konfiguracyjnego. Potem nowe dane sieci reset i po problemie.
Udało się : ) dziękuję za pomoc.