Dzwoniłem do producenta i jest możliwość odczytu ale radiowo. Po za tym z tego co mi tłumaczyli to jest to nie opłacalne.
Myślałem że generalnie temat będzie prostszy no ale cóż . Tak myślę że skoro dają mi możliwość zakupu własnego wodomierza to może jest jakiś gotowy zestaw żeby tylko Zamo towac i później podłączyć LIW-01?? Czy możecie coś takiego polecić? Coś co z powodzeniem działa u was.
ramar4 wrote: Mon Sep 04, 2023 2:33 pm
Pamiętaj że do liw-01 jeszcze musisz zasilacz dokupić 12v
Tak, wiem o tym. Chciałbym właśnie zorientować się w kosztach. Jaki będzie koszt zasilacza i liw to mniej więcej wiem, został tylko sam wodomierz i ewentualnie ta nakładka. Tylko tu właśnie nie mam pojęcia co będzie odpowiednie.
Nie .To co masz w linkach plus zasilacz ci wystarczy jeśli będziesz chciał licznik apatora i ta nakładkę to ta nakładka jest wszędzie prawie na zamówienie mam hurtownie co mają od ręki jak coś to dam ci namiary .Jak będziesz miał zasilacz z pokrętłem mocy zwruc uwagę na pokrętło by nie było skręcone ja tak miałem i mi liwa rozłączało ogulnie jestem mega zadowolony nakładka z liw zliczaja co do litra czekam jeszcze aż będą reakcije poprawione ale to na dniach chłopaki mają ogarnąć
Do tego czujnik indukcyjny za 20 pln plus nakladka z druku 3D. Jak dobrze poszukasz całość nie przekroczy 100 pln. Dalej liw tak jak pisałeś lub zwykly wemos za 10 pln. Na 5 lat problem z głowy a za 5 lat i tak coś wymysla wodociągi.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Pietras81 on Mon Sep 04, 2023 5:13 pm, edited 2 times in total.