Mam pytanko do Klew, czy w bibliotece Supla Dev bedą wspierane większe rozmiary wyświetlaczy oled lub lcd.
Obecne maximum to chyba 2,42 (oled)?
Wyświetlacz
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
W bibliotece nie ma żadnych wyświetlaczy i raczej nie planuję ich dodawać.lukasz06 wrote: Wed Sep 20, 2023 1:57 pm Mam pytanko do Klew, czy w bibliotece Supla Dev bedą wspierane większe rozmiary wyświetlaczy oled lub lcd.
Obecne maximum to chyba 2,42 (oled)?
Pewnie Twoje pytanie bardziej dotyczyło GuiGeneric.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
Jeśli nie będzie w tej bibliotece, to raczej w Gui Generic też nie.
Nie rozumiem czemu nie można zrobić takiego wsparcia?
Na tych małych oledach, to trzeba okulary ubierać
A Gkw jaki ma wyświetlacz?
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
GG wspiera kilka ekranów, ale nie wiem jakie, bo nie używam.lukasz06 wrote: Wed Sep 20, 2023 7:25 pm Jeśli nie będzie w tej bibliotece, to raczej w Gui Generic też nie.
Jeśli robisz projekt oparty o supla-device, to możesz tam dorzucić dowolny wyświetlacz i go zaprogramować jak chcesz. Dane zwiazane z Suplą też można pobrać i wyświetlać. Wszystko jest kwestią odpowiedniego zaprogramowania.
Innymi słowy: w supla-device nie ma niczego, co by zabraniało używania ekranów
Najlepsze suple dla Twojego domu 
@klew święta racjaklew wrote: Wed Sep 20, 2023 7:38 pmGG wspiera kilka ekranów, ale nie wiem jakie, bo nie używam.lukasz06 wrote: Wed Sep 20, 2023 7:25 pm Jeśli nie będzie w tej bibliotece, to raczej w Gui Generic też nie.
Jeśli robisz projekt oparty o supla-device, to możesz tam dorzucić dowolny wyświetlacz i go zaprogramować jak chcesz. Dane zwiazane z Suplą też można pobrać i wyświetlać. Wszystko jest kwestią odpowiedniego zaprogramowania.
Innymi słowy: w supla-device nie ma niczego, co by zabraniało używania ekranów![]()
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.