Witam zmieniłem ustawienia AUX 3 bo domyślnie było w logice =0 przestawiłem na =1.
Wszystko śmiga rewelacyjnie żaden kurier jest mi teraz nie straszny.
Dziękuję za pomoc.
Połączenie SBW-02 do THALIA LIGHT + el1q
-
radek1111
Witam. Dlaczego informacja zwrotna wyświetla się na odwrót. Przy otwartej bramie pokazuje, że jest zamknięta a przy zamknietej że jest otwarta. Napęd bft, centralka thalia. Możliwe, ze dzieję sie tak ponieważ napęd otwiera się na zewnątrz???
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
CLOUD-->SBW-02-->kanał czujnika i pod nazwą kanału masz suwak ,,odwrócona logika" przestaw, zapisz i będzie dobrze pokazywaćradek1111 wrote: Mon Oct 09, 2023 6:17 pm Witam. Dlaczego informacja zwrotna wyświetla się na odwrót. Przy otwartej bramie pokazuje, że jest zamknięta a przy zamknietej że jest otwarta. Napęd bft, centralka thalia. Możliwe, ze dzieję sie tak ponieważ napęd otwiera się na zewnątrz???
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
radek1111
Wielkie dzięki. Działa jak trzeba.robertklepacki94 wrote: Mon Oct 09, 2023 6:25 pmCLOUD-->SBW-02-->kanał czujnika i pod nazwą kanału masz suwak ,,odwrócona logika" przestaw, zapisz i będzie dobrze pokazywaćradek1111 wrote: Mon Oct 09, 2023 6:17 pm Witam. Dlaczego informacja zwrotna wyświetla się na odwrót. Przy otwartej bramie pokazuje, że jest zamknięta a przy zamknietej że jest otwarta. Napęd bft, centralka thalia. Możliwe, ze dzieję sie tak ponieważ napęd otwiera się na zewnątrz???![]()
-
tenior
Panowie pytanie, czy jeśli podłączyłem bez kontraktoma, wg tego schematu, a brama nie działa, muszę go kupić aby to śmigało?
-
tenior
wczoraj wieczór po ciemaku dobrze nie widzialem a wiec tak, po otwarciu bramy zaczyna działać jedno skrzydło i otwiera sie i zamyka i tak nez konca do puki nie klikne zamknij, możliwe że to ustawienia ic tj pin w centrali 60 i 61,ale nie wiem na jakie zmienic ustawoenie
dodam ze czujnik otwarcia zamkniecia po odwroceniu logiki działa prawidlowo
dodam ze czujnik otwarcia zamkniecia po odwroceniu logiki działa prawidlowo
-
tenior
przez cloud, polecenie otwórz
z aplikacji zadnej reakcji na bramie nie ma
z aplikacji zadnej reakcji na bramie nie ma