serwer nie działa ?
-
emer
super - wygląda to dość łatwo, tylko jeszcze jedno pytanko - jak długo mniej więcej to trwa, żebym wiedział że coś za długo ?
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Musisz być przy module czyli przy bramie, tak możesz z poziaomu cloud kliknąć przełącz w tryb konfiguracji i wtedy sam moduł zacznir rozgłaszać swoją sieć o nazwie zamelxxxxxxxxxxxxxxxxx, wtedy łączysz się z tą siecią wchodzisz w przeglądarkę i wpisujesz 192.168.4.1 pożniej zjeżdzasz na sam dół, zaznaczasz "Firmware update" na "YES" na samym dole zaspisz lub zapisz & reset.
Aktualizacja trwa bardzo szybko, max 1min.
Aktualizacja trwa bardzo szybko, max 1min.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
klew
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 137 times
Sam update robi się mniej niż 1 min.emer wrote: Wed Nov 08, 2023 9:00 am super - wygląda to dość łatwo, tylko jeszcze jedno pytanko - jak długo mniej więcej to trwa, żebym wiedział że coś za długo ?
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
emer
wielkie dzięki wszystkim dobrym duszyczkom - po pracy działam
Może przy okazji uaktualnienia zacznie działać wizualizacja zamknięcia lub otwarcia bramy - bo już od dawna mi nie działa ...
Może przy okazji uaktualnienia zacznie działać wizualizacja zamknięcia lub otwarcia bramy - bo już od dawna mi nie działa ...
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
To już raczej sprawa związana z połączeniem bądz z kontaktronami.emer wrote: Wed Nov 08, 2023 9:04 am wielkie dzięki wszystkim dobrym duszyczkom - po pracy działam![]()
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
emer
zrobiłem, choć jakoś dziwnie ... najpierw po save&restart nic nie działo się i nie wiedziałem czy jest OK. Potem dłuuuugo był rozłączony i w końcu połączył i kontrolki są na zielono. Jakoś w tle to się działo.
No ale mam 2.8.58 - zobaczę jakieś różnice ?
No ale mam 2.8.58 - zobaczę jakieś różnice ?