Witam
Chciałbym zapytać czy istnieje możliwość żeby otwierać bramę komendą głosową bez potwierdzania tej komendy tzn. mówię ok google dalej mówię otwórz bramę a on mi się pyta czy chcę otworzyć urządzenie gate operation? Potem muszę powiedzieć tak i brama wtedy się otwiera. Czy mogłoby tak być żebym powiedział otwórz bramę wjazdową i brama by się od razu otwierała bez mówienia tak? Mam Zamel SBW-02/ant. Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam
Potwierdzanie google assistant
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
W ustawieniach kanału na cloud można to zmienić[email protected] wrote: Tue Nov 21, 2023 6:28 am Witam
Chciałbym zapytać czy istnieje możliwość żeby otwierać bramę komendą głosową bez potwierdzania tej komendy tzn. mówię ok google dalej mówię otwórz bramę a on mi się pyta czy chcę otworzyć urządzenie gate operation? Potem muszę powiedzieć tak i brama wtedy się otwiera. Czy mogłoby tak być żebym powiedział otwórz bramę wjazdową i brama by się od razu otwierała bez mówienia tak? Mam Zamel SBW-02/ant. Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
[email protected]
A mógłbyś mi dokładniej wytłumaczyć jak to zmienić na supla cloud?
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
[email protected] wrote: Tue Nov 21, 2023 7:09 am A mógłbyś mi dokładniej wytłumaczyć jak to zmienić na supla cloud?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Najlepsze suple dla Twojego domu