Chwilowe rozłączanie
-
maniex36
Witam. Od paru dni w aplikacji mobilnej zauważyłem mrygniecia z zielonej na czerwoną kropkę sygnalizującą połączenie z serwerem. Miga to przy wszystkich urządzeniach które mam podłączone. Coś jest nie tak z serwerem?
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Który serwer?maniex36 wrote: Wed Nov 22, 2023 1:51 pm Witam. Od paru dni w aplikacji mobilnej zauważyłem mrygniecia z zielonej na czerwoną kropkę sygnalizującą połączenie z serwerem. Miga to przy wszystkich urządzeniach które mam podłączone. Coś jest nie tak z serwerem?
Aplikacja na Android czy iOS? Jaka wersja?
Sprawdzałeś (i) przy jakimś kanale? Resetuje się czas połączenia czy nie?
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Jak często to się dzieje?
Ja bym obstawiał problem z routerem lub od strony dostawcy internetu.
Jeśli problem występuje dość często, to wrzuciłbym jakieś urządzenie na wifi udostępnione z telefonu i poczekał na reset.
Jeśli zresetuja się wszystkie urządzenia poza tym jednym, to wiesz że problem jest gdzieś po stronie dostępu do sieci
Ja bym obstawiał problem z routerem lub od strony dostawcy internetu.
Jeśli problem występuje dość często, to wrzuciłbym jakieś urządzenie na wifi udostępnione z telefonu i poczekał na reset.
Jeśli zresetuja się wszystkie urządzenia poza tym jednym, to wiesz że problem jest gdzieś po stronie dostępu do sieci
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
maniex36
Jak widzę to różnie. Połączenia trwają po parę minut a niektóre po parę sekund i liczone jest od początku.