Chociaż wydaje mi się że ostatnio restart nie pomagał. Dam znać
ZAMEL THW-01 - Testy
-
Gang
Ok. Następnym razem sprawdzę I i potem zrobię restart.
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli 
-
przemekbial
- Been thanked: 1 time
Kupiłem testowo kolejne dwa THW01 i podłączyłem do sieci WiFi, gdzie mam tylko jeden router-bez innych AP, wzmacniaczy itd. (w poprzednich postach pisałem o problemie z rozłączaniem się czujników w przypadku kilku AP - Deco). Niestety ale na jednym routerze czujniki dalej się rozłączają. Czyli rozumiem, że randomowe ich rozłączanie to problem z samym czujnikiem, a nie rodzajem, typem sieci WiFi? Proszę o sugestie, podpowiedzi. Pozdrawiam
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
przemekbial
klew wrote: Wed Nov 15, 2023 1:51 pmPrzełącz urządzenie w tryb konfiguracyjny i wejdź na 192.168.4.1 i zobacz czy w "last state" czegoś nie widać.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
przemekbial
W sumie nie wiem co mogę robić nie tak...pzygmunt wrote: Sat Nov 25, 2023 10:28 pm Z logów wynika, że THW ma problemy z połączeniem się z Twoim AP.
Drugi działa dobrze, choć też coś momentami przerywa...
-
przemekbial
Hej. Teraz zgłupiałem. Czujniki podłączone są na tych samych zasilaczach, tyle że zamienione miejscami. Od wczoraj od okolo godziny 23 działają lux. O co tu chodzi? Wykresy do wglądu.pzygmunt wrote: Sat Nov 25, 2023 10:49 pm Zacznij od zmiany zasilacza. Spróbuj zamienić je miejscami.