v23.11 - termostat
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
A mógłbym się podpiąć aplikacją pod tego dockera, żeby zobaczyć co tam się może sypać?Simono wrote: Mon Dec 04, 2023 5:17 pm Koledzy przed i po aktualizacji własnego docker mam tak na oficjalnej apce (w supla nieskończoność od kolegi lesny wszystko ok)
-
Simono
- Been thanked: 6 times
Koledzy mam tak od ostatniej aktualizacji aplikacji na Androida.
Nie wiem w jaki sposób miałoby być dopięcie się do mojego dockera? Dane aplikacji na telefonie oczywiście czyściłem. Apka od kolegi leśny cały czas działa poprawnie.
Nie wiem w jaki sposób miałoby być dopięcie się do mojego dockera? Dane aplikacji na telefonie oczywiście czyściłem. Apka od kolegi leśny cały czas działa poprawnie.
-
Duch__
- Been thanked: 6 times
Czy można gdzieś ustawić minimalny i maksymalny ogranicznik możliwych nastaw temperatury? 5 do 40 stopni to jest za duży rozstrzał. Dla mnie optymalny by był 19-24.
Dodatkowo przydałby się kanał zależny do włączania pieca gazowego coś na zasadzie funkcji OR. Jeśli dany kanał wymaga grzania to uruchom przekaźnik (siłownik) od pokoju i włącz piec. Nie mam ochoty bawić się w diody prostownicze by wysterować dodatkowy przekaźnik pieca.
Dodatkowo przydałby się kanał zależny do włączania pieca gazowego coś na zasadzie funkcji OR. Jeśli dany kanał wymaga grzania to uruchom przekaźnik (siłownik) od pokoju i włącz piec. Nie mam ochoty bawić się w diody prostownicze by wysterować dodatkowy przekaźnik pieca.
-
winek1986
U mnie też po update aplikacji w telefonie .Simono wrote: Mon Dec 04, 2023 5:17 pm Koledzy przed i po aktualizacji własnego docker mam tak na oficjalnej apce (w supla nieskończoność od kolegi lesny wszystko ok)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Napisałem privSimono wrote: Tue Dec 05, 2023 12:49 pm Koledzy mam tak od ostatniej aktualizacji aplikacji na Androida.
-
winek1986
-
Trantitel
U mnie też apka ma problem z historią pomiarów. Supla w dockerze.