MultiSonoff & others - firmware
-
Ruszyło tylko nie wiem skąd takie wskazania
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Mam nowa instalacje dopiero 60 kw jest nabite
-
A może masz używany falownik bo w nim widać dużo więcej
A co pokazuje ci w aplikacji od falownika solarman
https://pietras-81.aqi.eco/
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
To już pytanie do instalatora/sprzedawcymichal188 wrote: Wed Dec 06, 2023 1:41 pm Ruszyło tylko nie wiem skąd takie wskazania
IMG_20231206_144037.jpgScreenshot_2023-12-06-14-41-52-851_org.supla.android.jpg
https://www.facebook.com/groups/supladiy/
-
Zamawiałem sam z polskiego sklepu solar energia
Instalował mi znajomy co ma firmę
Instalował mi znajomy co ma firmę
-
Tam jest coś nie tak z tymi odczytami przez www.
Ta liczba "total" wygląda jakby liczba uint32 się przekręciła.
Produkcja dzienna też się nie zgadza, a to nawet na używanym powinno się zgadzać.
Proponuję sprawdzić, czy soft falownika nie ma jakichś zaległych aktualizacji. A jeśli nadal na www będzie pokazywać takie kwiatki, to zgłosić to do serwisu producenta.
Ta liczba "total" wygląda jakby liczba uint32 się przekręciła.
Produkcja dzienna też się nie zgadza, a to nawet na używanym powinno się zgadzać.
Proponuję sprawdzić, czy soft falownika nie ma jakichś zaległych aktualizacji. A jeśli nadal na www będzie pokazywać takie kwiatki, to zgłosić to do serwisu producenta.
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
-
Zgłosiłem do serwisu oto ich odpowiedź
Dzień dobry, dane odczytywane po adresie IP nie są danymi pogrupowanymi. Strona ta służy tylko do konfiguracji. W aplikacji dane już powinny być pogrupowane.
Napisałem że u innych użytkowników działa poprawnie i czy da się coś z tym zrobić to odpisali
Witam, nie możemy nic z tym zrobić. Jest to oficjalne stanowisko firmy solarman.
Czyli w moim przypadku chyba nie da się inaczej ściągnąć danych do supli?
Dzień dobry, dane odczytywane po adresie IP nie są danymi pogrupowanymi. Strona ta służy tylko do konfiguracji. W aplikacji dane już powinny być pogrupowane.
Napisałem że u innych użytkowników działa poprawnie i czy da się coś z tym zrobić to odpisali
Witam, nie możemy nic z tym zrobić. Jest to oficjalne stanowisko firmy solarman.
-
Zapytaj się co to znaczy, że dane "nie są danymi pogrupowanymi" i jak masz rozumieć te odczytane wartości na stronie?michal188 wrote: Fri Dec 08, 2023 1:34 pm Zgłosiłem do serwisu oto ich odpowiedź
Albo skontaktuj się jeszcze z instalatorem - może coś nie jest skonfigurowane poprawnie
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?