Sonoff Basic z softem z GG z funkcją termostatu i czujniki DS18B20.
Gdzie odnajdę tą funkcję ?
W aplikacji ( najnowsza wersja ) widzę tylko odczyt temperatury z czujniku .
Czy jest opcja uzyskania takich możliwości ustawień jak w prezentacji Supli ?
Nowy Termostat
-
Michal81
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Wygeneruj soft z zaznaczonym termostatem bo chyba tego nie zrobiłeś.Michal81 wrote: Thu Dec 07, 2023 7:48 pm Sonoff Basic z softem z GG z funkcją termostatu i czujniki DS18B20.
Gdzie odnajdę tą funkcję ?
W aplikacji ( najnowsza wersja ) widzę tylko odczyt temperatury z czujniku .
Czy jest opcja uzyskania takich możliwości ustawień jak w prezentacji Supli ?
https://pietras-81.aqi.eco/
-
Michal81
nooo niestety ale przydało by się więcej informacji od Supli....
Jak już ktoś powiedział żeby ustawić to w przekaźniku ...to wydaje mi się to oczywiste....
Ale wcześniej nie wpadłem na to....
Przydała by się instrukcja od Supli... chyba że jest ja nic o niej nie wiem...
Dzięki za info.
Będę testował wieczorkiem.
Jak już ktoś powiedział żeby ustawić to w przekaźniku ...to wydaje mi się to oczywiste....
Dzięki za info.
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
A gdzie byś się spodziewał takiej informacji?Michal81 wrote: Fri Dec 08, 2023 12:47 pm nooo niestety ale przydało by się więcej informacji od Supli....
Dzięki za info.
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
Michal81
hmmm np. na FB podczas ogłaszania wprowadzenia nowej funkcji - myło by miło ja by był link do jakiegoś pdf. z instrukcją.
Może wymyślam.... bo ten przekaźnik to niby oczywisty....... ale jednak info by się przydało....
Może wymyślam.... bo ten przekaźnik to niby oczywisty....... ale jednak info by się przydało....
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
Musisz częściej zaglądać na dział dotyczący GGMichal81 wrote: Fri Dec 08, 2023 2:00 pm hmmm np. na FB podczas ogłaszania wprowadzenia nowej funkcji - myło by miło ja by był link do jakiegoś pdf. z instrukcją.
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Supla to system- wprowadzili opcję zarządzania termostatem i opisali. Do tego potrzebne urządzenie, np. W drodze jest zamelowskie GKW - to będzie działać bez ustawiania.Michal81 wrote: Fri Dec 08, 2023 2:00 pm hmmm np. na FB podczas ogłaszania wprowadzenia nowej funkcji - myło by miło ja by był link do jakiegoś pdf. z instrukcją.
GG to projekt opensource, darmowy ... trzeba trochę kombinować, wersje pojawiają się czasami kilka razy dziennie ... nikt nie ma czasu i ochoty jeszcze pisać instrukcji w takim tempie i w wolnym czasie, na forum są instrukcje ale porozrzucane w pojedynczych wpisach. Byl plan spisac jakis manual ale to troche 13 praca Heraklesa
YoMan
-
Michal81
Spoko.
Forumowicze pomagają....
Aż mnie korci żeby zrobić parę filmików na YT...mam nadzieje że można i nie złamie jakiś praw autorskich...może w któreś zimowe wieczory się za to wezmę....
Zrezygnować z Supli ...nigdy w życiu.
Forumowicze pomagają....
Aż mnie korci żeby zrobić parę filmików na YT...mam nadzieje że można i nie złamie jakiś praw autorskich...może w któreś zimowe wieczory się za to wezmę....
Zrezygnować z Supli ...nigdy w życiu.