Dzień dobry
Posiadam domofon z monitorem od Hikvision, niestety orientacja ekranu sprawia że supla jest wyświetlana bokiem. Poszukuje rozwiązania tego problemu, może alternatywnej wersji aplikacji, która umożliwia wyświetlenie obrazu w poziomie.
Pozdrawiam
HajTower
Hikvision monitor - orientacja
-
dobo
Na moim monitorze wyświetla się prawidłowo. Natomiast belki są zbyt duże i mieści się ich niewiele. U mnie DS-KH9510-WTE1(B) w ustawieniach jest opcja odwracania ekranu dla aplikacji.
-
dydyrydy
Czy to znaczy, że monitory od Hikvision macie na androidzie? Czy to w jakiś inny sposób uruchomiliście?
-
dobo
Są wersje z androidem.
.
.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
hajtower
tak, ten model jest na Android 10, umożliwia instalacje aplikacji, mam dokładnie taki sam
-
hajtower
czy u was obraz z kamer przez Hik-Connect działa płynnie bo u mnie wydaje się klatkować, na powyższym monitorze
-
dobo
Klatkuje, a czasem przycina jak jest wysoka rozdzielczość HD przy Standard jakoś to idzie natomiast Basic jest marnej jakości.
Nie znalazłem opcji aby ustawić strumień, który ma być wyświetlany więc pewnie leci z głównego.
Nie znalazłem opcji aby ustawić strumień, który ma być wyświetlany więc pewnie leci z głównego.
-
tkaczuu
A da się podłączyć w lokalnej sieci do rejestratora po IP, zamiast przez serwer Hikconnect?
Wtedy obraz powinien być płynniejszy pracując w sieci LAN.
Wtedy obraz powinien być płynniejszy pracując w sieci LAN.