pare dni temu dodawalem bramke sonof rf i dokladnie tak samo. Po dodaniu przez apke, bramka miga i musze recznie zrobic restart zasilaniem zeby sie pojawilo urządzenie w chmurzeYoMan wrote: Thu Dec 28, 2023 9:08 pmNic się nie dzieje po rejestracji, dioda szybko miga.krycha88 wrote: Thu Dec 28, 2023 8:30 pmNic nie zmieniałem, może zostało coś zmienione w aplikacji i teraz restart odbywa się inaczej? Z tego co pamiętam to czekam na rbt=1YoMan wrote: Thu Dec 28, 2023 8:15 pm @krycha88 od pewnego czasu zauważyłem zmianę tj. przy dodawaniu urządzenia przez apkę moduł po rejestracji nie resetuje się (trzeba np. odłączyć od zasilania).
Czy to jest zmiana celowa czy "omskło" się?
Czyli pytanie forward do @mipolansk ?
Rejestracja GG w Supli
-
myxhir
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 9 times
Spełniony Automatyk / Mąż / Świeżo Upieczony Ojciec
-
kurus
Właśnie konfigurowałem nowe urządzenie i po zapisaniu ustawień klikam restart i nic się nie dzieje urządzenie nie rejestruje się w cloud, tak jakby przycisk restart nie działał, dopiero odłącznie zasilanie i włączenie pomaga i urządzenie się rejestruje. Jak już się zarejestruje i zmienimy jakieś ustawienia czy też nie zmienimy i chcemy zrobić restart to nie idzie, aby zrestartować to tylko odłączenie zasilania.