Ręcznie ustawiany czas działania przekaźnika
-
Nie jestem pewien czy może temat się gdzieś podobny już nie pojawił. Czy możnaby dodać aby w aplikacji ustawiać ręcznie np. w minutach czas działania przekaźnika i po czasie żeby automatycznie się wyłączał. Wiem że jest harmonogram, ale to za każdym razem trzeba byłoby to zmieniać w nim trochę uciążliwe w tym wypadku.
-
I z pozycji aplikacji możesz ręcznie ustawić czas na każdy przekaźnik ?
-
Wytłumaczysz mi mniej więcej jak to zrobić? Ja wczoraj próbowałem i wgrywałem kilka różnych softów z gui generic i nic takiego nie mogłem znaleźć.
-
Wejdź w widok szczegółowy kanału i zobacz czy masz zakładkę timer, jak nie ma jej to masz za stary soft.Grunger wrote: Sun Jan 14, 2024 8:49 am Wytłumaczysz mi mniej więcej jak to zrobić? Ja wczoraj próbowałem i wgrywałem kilka różnych softów z gui generic i nic takiego nie mogłem znaleźć.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Wchodzę w ten widok i mam tylko włącz i wyłącz dwie ikonki na samym dole ale nie mam timera
-
Albo stary soft w module albo stara wersja apki
Jaka wersja softu i jaka wersja apki ?
Jaka wersja softu i jaka wersja apki ?
-
Wooow, mam. Zmieniłem funkcje z automatu schodowego na włącznik zasilania i pojawił się timer.