Ten program to wpisujemy do arduino ide i stamtąd flashujemy esp32 ?
I trzeba najpierw przefleshować ten termometr czy wystarczy sczytać adres z Mi Home?
Też bym chętnie uruchomił u siebie te czujniki ale mam tylko wemosa esp32s2 na nim ruszy ten kod?veeroos wrote: Tue Jan 16, 2024 9:58 pm Po pierwsze musisz przeflashowac termometry z tego linka z pierwszego postu, później do Arduino kopiujesz kod, który udostępniłem musisz mieć zainstalowaną bibliotekę NimBLE, przy wcześniejszym kodzie dałem do niej linka, wygrywasz do ESP32 i już tylko na początku programu wpisz swoje adresy MAC i ustaw ile czujników będziesz używał na podstawie tych adresów co wpisałeś, pamiętaj żeby od góry pisać te swoje adresy
Sprawdź dobrze bo feather z 16Mb występował w wersji z prockiem S2, a on nie mają Bluetootha, weź lupke i przeczytaj co jest napisane na procku, choć w sumie niby masz napisane że +BT, ale lepiej sprawdź dane z procesora
Ale to ustawiam flash na 16MB, partycje na 16MB i PSRAM załączam (nie widzę tu opcji ustawienia wielkości) ?veeroos wrote: Wed Jan 17, 2024 11:53 am Jest też wersja S3 i prawdopodobnie będziesz ją miał, ona posiada PSRAM 8MB włącz tą pamięć też w ustawieniach Arduino w normalnym module S3 jest to opcja OPI PSRAM przy tej ilości pamięci