Wifi IoT Relay Board SPDT Based on ESP8266

bicker
Posty: 351
Rejestracja: wt lut 02, 2016 8:18 am

wt sty 16, 2018 6:40 am

Witam, własnie dotarł do mnie moduł
http://www.electrodragon.com/product/wi ... d-esp8266/

przykładowe zdjęcia
IMG_20180116_070701.jpg
IMG_20180116_070701.jpg (2.42 MiB) Przejrzano 2837 razy
IMG_20180116_070708.jpg
IMG_20180116_070708.jpg (2.33 MiB) Przejrzano 2837 razy
jak wgram soft to dam znać,
bicker
Posty: 351
Rejestracja: wt lut 02, 2016 8:18 am

wt sty 16, 2018 8:47 am

Relay_board_spdt.png
Relay_board_spdt.png (90.39 KiB) Przejrzano 2821 razy
szym3k
Posty: 176
Rejestracja: pn maja 15, 2017 10:32 am

wt sty 16, 2018 9:41 am

Jestem ciekawy modułu, bo zapowiada się fajnie; widziałem w innych projektach i ludzie chwalą.
bicker
Posty: 351
Rejestracja: wt lut 02, 2016 8:18 am

wt sty 16, 2018 10:08 am

jako jeden z niewielu ma wyprowadzone wejście analogowe
MILLER
Posty: 38
Rejestracja: wt mar 21, 2017 9:54 am

wt sty 16, 2018 2:44 pm

Jest juz do tego modulu program do supli ?
augusto
Posty: 25
Rejestracja: ndz gru 10, 2017 2:44 pm

wt sty 16, 2018 3:57 pm

Jak to zwykle bywa spróbujemy inCan easy - powinien ruszyc :)
Zybi
Posty: 1434
Rejestracja: ndz cze 26, 2016 4:24 pm

wt sty 16, 2018 4:58 pm

Widzę tu duży potencjał dla różnorodnych kompilacji :idea:
Awatar użytkownika
Piotr61
Posty: 57
Rejestracja: pt wrz 15, 2017 12:59 pm

wt sty 16, 2018 8:53 pm

electrodragon1.jpg
electrodragon1.jpg (67.97 KiB) Przejrzano 2720 razy
electrodragon2.jpg
electrodragon2.jpg (54.92 KiB) Przejrzano 2720 razy
electrodragon3.jpg
electrodragon3.jpg (36.34 KiB) Przejrzano 2720 razy

Jeszcze jeden model Electrodragona z napięciem sieciowym na wyjściu - alternatywa dla Sonoff dual ;)
Zybi pisze:
wt sty 16, 2018 4:58 pm
Widzę tu duży potencjał dla różnorodnych kompilacji :idea:
W rzeczy samej - jak mawiał pewien serialowy doktor :lol:
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
bicker
Posty: 351
Rejestracja: wt lut 02, 2016 8:18 am

śr sty 17, 2018 6:09 am

augusto pisze:
wt sty 16, 2018 3:57 pm
Jak to zwykle bywa spróbujemy inCan easy - powinien ruszyc :)
Wgrałem i działa :)
zależało mi na roletach, więc ustawienia pod rolety, jako przyciski gpio4 i gpio5 i zmiany widzę w smartfonie....,
augusto
Posty: 25
Rejestracja: ndz gru 10, 2017 2:44 pm

śr sty 17, 2018 6:55 am

Przyciski fizyczne tez bez problemu ?
ODPOWIEDZ