Witam,
zakupiłem niedawno przełącznik Basic R2 wraz z czujnikiem temperatury.
Ustawiłem sobie w samym przełączniku temperatury brzegowe i wszystko działa bez problemu nawet przy braku wifi.
Chciałbym jednak, aby w wybranych godzinach przełącznik pozostawał wyłączony bez względu na temperaturę. Ustawiałem harmonogram dla przełącznika, ale wygląda na to, że ustawienia progów temperatury te zapisane z poziomu przełącznika działają z wyższym priorytetem.
Czy jestem w stanie skonfigurować progi temperatury różne w zależności od harmonogramu, przy zachowaniu konfiguracji zapisanej w samym przełączniku (w razie braku wifi)?
Przełącznik z czujnikiem temperatury
-
yarpen
Firmware: SuplaDevice GG v6.0.4
Nie dostrzegam nigdzie możliwość określenia harmonogramu w samym przełączniku.
Nie dostrzegam nigdzie możliwość określenia harmonogramu w samym przełączniku.
-
yarpen
Pobawiłem się gg builderem, i niespecjalnie widzę różnicę w ustawieniach przełącznika po wgraniu firmware z termostatem. Możliwe, że dla Sonoff Basic R2 to nie będzie działało?
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Będzie, choć ledwo dyszy. Wejdź w GUI -> ustawienia przekaźnika-> termostat. Usuń urządzenie z cloud I ponownie zarejestrujyarpen wrote: Tue Feb 20, 2024 6:14 pm Pobawiłem się gg builderem, i niespecjalnie widzę różnicę w ustawieniach przełącznika po wgraniu firmware z termostatem. Możliwe, że dla Sonoff Basic R2 to nie będzie działało?
YoMan
-
yarpen
Wygląda dobrze, więc zabieram się do testów. Piękne dzięki panowie.